-13.6%

Onkyo TX-8220 (B) stereo receiver

  • Snaga po kanalu: 100 W/Ch
  • Bluetooth, Spajanje gramofona, CD playera, TV-a i Medijskog uređaja
  • Jamstvo 2 godine

2.199,00 kn 1.899,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 9356 Categories: , Tags: ,

Onkyo TX-8220 (B) stereo receiver

Stereo receiver snage 100W po kanalu. Bluetooth pretvara mobilni audio u zvuk koji ispunjava sobu. FM/DAB+ prijamnici s 40 predmemoriranih stanica. Spajanje gramofona, CD playera, TV-a i Medijskog uređaja. Bogat i snažan zvuk. Visoka struja i niska impedancija.

Univerzalna povezivost spojena s čistim analognim pojačanjem u jednostavnom središtu koji zvuči mnogo bolje nego što njegova skromna cijena pretpostavlja. Sve bitno je pokriveno s digitalnim audio ulazima za TV i BD/DVD povezivost, uz četiri analogna ulaza za CD player i sve ostalo.
Ali TX-8220 također podiže vrijednost s MM ulazom za gramofone, DAB+ i FM/RDS prijamnike s 40 stanica memorij, te ugrađenom Bluetooth tehnologijom.
Nekoliko dodira ekrana, dodirne plohe ili miša pokreće glazbu s aplikacija na vaše zvučnike zahvaljujući Auto Connect tehnologiji. Vidite kako bas, visoki tonovi i kontrola balansa, pogona zvučnika A/B, i subwoofer predizlaz omogućuje kalibraciju tona da zadovoljava unikatne zvučnike, specijalizirane za višezonsku postavku i poboljšanje LFE u filmskim snimkama. Pružajući čist, minimalan dizajn s maksimalnom svestranošću ovaj receiver pruža visoku vrijednost.

Ključne mogućnosti 
Bluetooth pretvara mobilni audio u zvuk koji ispunjava sobu.
FM/DAB+ prijamnici s 40 predmemoriranih stanica
Spajanje gramofona, CD playera, TV-a i Medijskog uređaja
Bogat i snažan zvuk
Visoka struja i niska impedancija