Motorola MBP-33S babyphone

  • Domet do 180 metara
  • Prikaz sobne temperature
  • Kristalno čist zvuk s mogučnošću reguliranja glasnoće
  • LCD zaslon potpuno u boji od 2,8″
  • Jamstvo 1 godina

1.199,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 4800 Categories: , Tags: ,

Motorola MBP-33S babyphone

Kristalno čista dvosmjerna audio značajka omogućuje vam da vrlo jasno komunicirate kao da ste u istoj prostoriji sa svojim mališanom. Budite sigurni da su uvijek sigurni, infracrvenim noćnim vidom za držanje na oku stvari na vrlo niskim razinama osvjetljenja. Višestruki kut gledanja slika-u-slici i opcija automatskog prekidača ekrana omogućuju vam da dodate dodatne kamere kako bi se omogućilo da paze na cijelu obitelj, do 4 prostorije svog doma.

2.4GHz FHSS tehnologija nudi pouzdanu bežičnu vezu u odnosu na starije bežične tehnologije. Nadograđena bežična tehnologija znači mnogo bolji domet i manje šanse da nešto ne vidite u kući zbog slabe ili potpunog prekida signala. Šifrirani Audio nudi dodatnu sigurnost i mir uma. Motorola MBP33S također ima kristalno jasni i poboljšani dvosmjerni audio, tako da ste u mogućnosti da govorite i pjevate svom mališanu ili jasno komunicirate s partnerom iz druge sobe.

LCD zaslon potpuno u boji od 2,8 inča dijagonali LCD zaslon prikazuje u realnom vremenu videa i zvuka u bebinoj sobi. Pet LED dioda na MBP33S baby monitor pokazuju razinu zvuka aktivnosti u sobu, informirani ste o tome što se događa vizualno i zvučno.

Opremljen zaslonom sobne temperature, tako da možete osigurati da nikada ne bude previše vruće ili previše hladno. Infracrveni noćni vid pomaže da ostanete povezani s onim što se događa u bebinoj sobi bez svjetla. Osim toga, možete umiriti mališana jedan zvukom po svom izboru od 5 umirujućih polifonih uspavanki.

“Out-of-range” i “Low Battery” upozorenja

Bežični domet MBP33S će vam omogućiti komunikaciju s vašom bebom do 180 metara daleko. Dakle, čak i ako imate veću kuću, ne morate odustati od sigurnost ili mogućnosti da ostanete povezani na svojim mališanom. Alarm se oglašava kada ste izašli iz dometa jedinice, tako da se nikada nećete morati pitati dali ste dovoljno blizu. Upozorenje kada je bateriji potrebno punjenje.

Brand
Model
Jamstvo