-16.7%

LG SJ4 Soundbar

  • 2.1ch Wireless Woofer, Sound Bar
  • Ukupna izlazna snaga 300W
  • Jamstvo 2 godine

1.799,00 Kn 1.499,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

LG SJ4 Soundbar

Zvuk visoke razlučivosti, za živopisni zvuk

Reproducira WAV, FLAC i ALAC formate, kao i datoteke do 24 bita i 96 KHz. Ove vrste datoteka omogućuju veću hi-fi kvalitetu zvuka i zvuče živopisnije od CD-ova.

Bežični subwoofer, izvanredni bas bez žica

Postavite subwoofer tamo gdje se najbolje uklapa i zvuči, bez brige o žicama.

ASC (Adaptive Sound Control)

Značajka Adaptive Sound Control analizira sadržaje u stvarnom vremenu. Kad ASC otkrije da slušate dijalog, automatski se prilagođava kako bi vam omogućila kristalno jasan dijalog, kad prepozna akciju pojačava subwoofer za još bolji dojam.

Auto Sound Engine

LG Auto Sound Engine optimizira zvuk na svim razinama glasnoće i sve vrijeme održava precizne frekvencije. Time se omogućuje prikladna ravnoteža zvuka bez obzira na glasnoću.

Dizajn prilagođen televizoru

LG soundbar će se svojom jednostavnom elegancijom savršeno uklopiti u okruženje. Dizajniran da savršeno pristaje uz vaš televizor i nadopunjuje ga.

Bluetooth u stanju pripravnosti

Zvuk kreće u trenutku kad prebacite zvuk na soundbar. Soundbar ostaje u stanju mirovanja, a pokreće se i započinje reprodukciju kada se zvuk pošalje preko Bluetooth veze.

Automatska reprodukcija glazbe

Zvuk počinje u trenutku kad uđete u prostoriju. Uz aktiviranu automatsku reprodukciju glazbe soundbar može automatski preuzeti reprodukciju zvuka s povezanog uređaja čim prepozna da je uređaj u blizini.

Brand

LG

Model

SJ4

Jamstvo

2 godine

Back to top