LG AC12BQ.NSJ / AC12BQ.UA3 klima uređaj 3,5 kW Artcool

6.499,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 10736 Categories: ,

LG ARTCOOL (R32) Dual Inverter – iznimno klimatizacijsko rješenje elegantnog i modernog dizajna

  • ·Moderan dizajn Artcool klima-uređaja

Klima-uređaj LG ARTCOOL je minimalističkog i jednostavnog dizajna kako bi se uklopio u interijer vašeg doma. Zrcalno staklo na prednjoj strani klima-uređaja reflektira okolinu naglašavajući interijer i integritet doma te pružajući bezvremensku ljepotu zbog čvrstoće staklenog materijala.

  • Ušteda energije i brzo hlađenje

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.

  • ·Dual Inverter Compressor™

Kompresori na uobičajenim klima-uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. Dual Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.

  • ·Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim zaslonom

Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.

  • ·Niska razina buke

LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.

  • ·Ionizator 

Preko 3 milijuna iona sterilizira ne samo zrak koji prolazi kroz klima-uređaj, već i štetne tvari i mirise koje ga okružuju. Dokazano je da ionizator sterilizira više od 99% bakterija u roku od 60 minuta. (Sterilizira E.coli u preko 99,9% slučajeva u 30 minuta i bakteriju Staphylococcus aureus u preko 99,6% slučajeva u 60 minuta)

  • ·Aktivna energetska regulacija

Funkcija aktivne energetske regulacije pruža mogućnost odabira razine potrošnje energije u skladu sa situacijom. Uživajte u hladnoj i ugodnoj atmosferi uz uštedu energije.

  • ·Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32

R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje oznoski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.

  • Smart thinq

Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom uređaja s Wi-Fi vezom i ekskluzivne LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.

TEHNIČKI OPIS:

 

Unutarnja zidna jedinica inverter sustava s maskom, serije Art Cool Mirror, opremljena ventilatorom s 3-brzinskim elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature, sljedećih tehničkih značajki:
– učinak hlađenja: Qh = 3,50 ( 0,89 ~ 4,04 ) Kw
– učinak grijanja:   Qg = 4,00 ( 0,89 ~ 5,10 ) kW
– SEER: 7,60
– SCOP: 4,60
– medij: R32
– nivo buke – unutarnja jedinica: 48/42/37/27/19 dB (A)
– dimenzije – unutarnje jedinice: V × Š × D = 308 x 837 x 189 mm
– nivo buke – vanjska jedinica: 48 dB (A)
– dimenzije – vanjske jedinice: V × Š × D = 545 x 770 x 288 mm
– promijer cijevovoda: tekućina – f 6,35 mm; plin – f 9,52
– radno područje – hlađenje: -10°C ~ +48°C
– radno područje – grijanje: -10°C ~ +24°C
– uključen: infracrveni daljinski upravljač
 Proizvod: LG
 Tip: AC12BQ.NSJ ( unutarnja jedinica ) / AC12BQ.UA3 ( vanjska jedinica )

Galerija