LG 32LJ510U HD LED TV

  • Zaslon 32″, rezolucija : 1366×768p
  • PVR snimanje
  • 2xhdmi, usb, komponent
  • CI-slot, optical
  • Jamstvo 2 godine

1.399,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 8354 Categories: , Tags: , , ,

Obogaćuje sve boje do ranije neviđene živosti

Jedinstvena obrada LG televizora ne samo da pojačava boje nego i prilagođava zasićenost boja, njihove nijanse i osvjetljenje. Živopisne boje većeg intenziteta i dubine.

Poboljšajte svaku sliku uz povećanje razlučivosti

Uživajte u svim slikama uz povećanje razlučivosti tvrtke LG koje poboljšava i optimizira sliku bez obzira na njezinu kvalitetu.

Zabavite se uz virtual surround plus

Virtualni surround plus značajno poboljšava usmjerenost zvuka za još intenzivnije iskustvo slušanja. Zbog performansi zvuka imate osjećaj kao da ste na koncertu ili u studiju za snimanje.

Virtual surround zvuk čini prostor većim

Virtual surround tvrtke LG reproducira široki raspon zvuka što poboljšava iskustvo gledanja i slušanja. Doživite svoju omiljenu glazbu i filmove s više razine uz virtual surround zvuk.

Utaknite USB memoriju za sadržaj

Kako biste reproducirali i pregledali datoteke jednostavno u USB utor umetnite USB memoriju ili vanjski tvrdi disk na kojemu su video zapisi, fotografije i glazba.

Uživajte u vrhunskoj kvaliteti putem HDMI kabela

HDMI (multimedijsko sučelje visoke razlučivosti) moderni je standard sučelja koji omogućuje prijenos raznih audio i video signala preko jednog kabela koji povezuje vaš LG HD televizor s ostalim uređajima.

Ugrađene igre

Ugrađene igre omogućuju uživanje u raznim vrstama zabave na velikom TV zaslonu. Sada imate pristup i možete dodati više igara besplatno s LG mrežne stranice.

Brand
Model
Dijagonala
Razlučivost
Smart
Tuneri
Dimenzija (ŠxVxD) cm
Energetska klasa
Jamstvo