-12.9%

Garmin Vivomart HR+ crna regular narukvica za praćenje aktivnosti

Garmin Vivosmart HR+

  • GPS bilježi udaljenost i tempo i na karti iscrtava rutu kojom ste trčali ili hodali
  • Mjeri korake, udaljenost, kalorije, katove na koje ste se popeli, intenzitet aktivnosti i puls na zapešću
  • Automatska sinkronizacija s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile
  • Obavijesti o porukama e-pošte i tekstnim porukama, upozorenja društvenih mreža

1.549,00 kn 1.349,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +

Pametni uređaj za praćenje aktivnosti s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću
GPS bilježi udaljenost i tempo i na karti iscrtava rutu kojom ste trčali ili hodali
Vodootporna elegantna narukvica udobna je i može se nositi cijeli dan, a na uvijek uključenom dodirnom zaslonu uvijek možete vidjeti svoje statističke podatke, čak i na sunčevom svjetlu
Mjeri korake, udaljenost, kalorije, katove na koje ste se popeli, intenzitet aktivnosti i puls na zapešću¹
Iskoristite potpuni raspon pametnih obavijesti uključujući obavijesti o porukama e-pošte i tekstnim porukama, upozorenja društvenih mreža i mnoge druge, a sve to na svom zapešću¹
Automatska sinkronizacija s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile omogućuje vam da se natječete u fitness izazovima, pregledavate podatke i primate upute za pametno treniranje

Mjerenje intenziteta aktivnosti pomoću monitora pulsa koji puls mjeri na zapešću

Uređaj za praćenje aktivnosti vívosmart HR+ pomoću tehnologije za mjerenje pulsa na zapešću Elevate™² neprekidno mjeri vaš puls. To vam daje slobodu da vježbate kako god želite bez dodatne trake za puls. Pomoću podataka o pulsu vívosmart HR+ daje podatke o potrošenim kalorijama. Neovisno o tome spremate li se na trčanje, igru s prijateljima ili novi tečaj intenzivnog vježbanja, uređaj će na temelju minuta intenzivnog vježbanja odrediti intenzitet vaših fitness aktivnosti. Ova vam funkcija omogućuje praćenje napretka u odnosu na ciljeve aktivnosti koje preporučuju zdravstvene organizacije kao što je Svjetska zdravstvena organizacija. Uređaj vívosmart HR+ čak možete upotrebljavati kao traku za puls na zapešću kad ga uparite s drugim kompatibilnim Garmin uređajima.

Za aktivnosti u dvorani ili na stazi

Pametni uređaj za praćenje aktivnosti² vívosmart HR+ može bilježiti udaljenost, vrijeme i tempo za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom prostoru. GPS osigurava još precizniju statistiku udaljenosti i tempa i iscrtava kartu vaše aktivnosti kada trčite ili hodate na otvorenom. Uz to što bilježi podatke o trčanju, koracima i kalorijama, vívosmart HR+ broji i katove na koje ste se popeli te minute intenzivnih aktivnosti.
Povežite se

vívosmart HR+ uređaj za praćenje aktivnosti tijekom dana se automatski sinkronizira s vašim pametnim telefonom kako bi se vaši statistički podaci spremili u našu besplatnu online zajednicu. Jednostavno na svoj telefon preuzmite aplikaciju Garmin Connect Mobile ili se putem računala prijavite na uslugu Garmin Connect™ na kojoj možete spremiti, planirati i dijeliti svoje aktivnosti i poboljšati jučerašnji broj koraka. Povežite se s drugim korisnicima radi izazova i natjecanja. Ako želite detaljnije praćenje kalorija, možete stvoriti svoj MyFitnessPal račun i povezati ga s Garmin Connect računom. Tako ćete moći usporediti unesene i ukupne potrošene kalorije koje vívosmart HR+ narukvica bilježi tijekom dana.
Move IQ

Uz Move IQ ne morate razmišljati o pokretanju ili zaustavljanju mjerača vremena aktivnosti kada započinjete s novom aktivnosti. vivosmart HR+ automatski prepoznaje razliku između pokreta u hodanju, trčanju, vožnji bicikla, plivanju, pa čak i korištenju orbitreka. Sve dnevne aktivnosti možete pregledati u usluzi Garmin Connect.

Pametne mogućnosti

Budite aktivni i povezani uz pametni uređaj za praćenje aktivnosti vívosmart HR+. Svaki put kada primite obavijest s kompatibilnog pametnog telefona, vivosmart HR+ nježno vibrira i automatski prikazuje informacije. Ako želite pročitati više, dovoljno je da prstom dodirnete i povučete po zaslonu. Druge funkcije povezivosti omogućuju vam upravljanje glazbom i VIRB akcijskom kamerom (prodaje se odvojeno) ili pronalaženje zametnutog telefona.
Svaki dan nadmašite prethodni

vívosmart HR+ pamti vaš trenutnu razinu aktivnosti, a zatim dodjeljuje dostižan dnevni cilj koraka. Kako ispunjavate svoje ciljeve, on će prilagoditi vaš cilj za sljedeći dan i postepeno vas voditi prema zdravijem načinu života. Tijekom dana podsjeća vas da ostanete aktivni pomoću trake podsjetnika za kretanje i upozorenja vibriranjem ako ste bili neaktivni 1 sat. Kratka šetnja ponovno će postaviti mjerač neaktivnosti.