-17.5%

Garmin Vivoactive HR crni GPS Sat

  • Pametni sat s GPS-om i dodirnim zaslonom visoke rezolucije u boji koji je čitljiv i na sunčevoj svjetlosti
  • Ugrađene sportske aplikacije uključuju trčanje, biciklizam i plivanje5 uz GPS i još mnogo toga, bez potrebe za povezivanjem s telefonom
  • Prilagodite ga besplatnim dizajnima sata, widgetima i aplikacijama iz naše Connect IQ™ trgovine
  • Primajte pametne obavijesti¹ i upute za pametno treniranje s usluge Garmin Connect™ kada je uparen s vašim telefonom

1.999,00 kn 1.649,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Garmin Vivoactive HR crni GPS Sat

Pametni sat s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću

Pametni sat s GPS-om i dodirnim zaslonom visoke rezolucije u boji koji je čitljiv i na sunčevoj svjetlosti
Ugrađene sportske aplikacije uključuju trčanje, biciklizam i plivanje5 uz GPS i još mnogo toga, bez potrebe za povezivanjem s telefonom
Prilagodite ga besplatnim dizajnima sata, widgetima i aplikacijama iz naše Connect IQ™ trgovine
Primajte pametne obavijesti¹ i upute za pametno treniranje s usluge Garmin Connect™ kada je uparen s vašim telefonom
Trajanje baterije do 8 dana² kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti³ ili do 13 sati ako se koristi kao GPS

Montana Banner 2

vívoactive HR Heart Rate Screen
Puls, cijelo vrijeme

Zahvaljujući tehnologiji Elevate™ za mjerenje pulsa na zapešću3 možete zaboraviti na traku za prsa i puls mjeriti na zapešću dok se bavite svim sportovima osim plivanja koje ne podržava optički monitor pulsa. Putem podataka o pulsu, vívoactive HR pruža informacije o potrošenim kalorijama i kvantificira intenzitet vaših fitness aktivnosti, čime se vaš napor kvalitetnije bilježi. 3
Bilježi sve vaše aktivne trenutke

Trčite, vozite bicikl, plivajte, igrajte golf, skijajte i još mnogo toga uz vívoactive HR. Ima GPS, ugrađene sportske aplikacije koje prate vašu statistiku, dok vam pametne obavijesti² omogućuju da ostanete povezani – sve to kako biste živjeli u ravnoteži. vívoactive HR nastavlja pratiti aktivnosti³ tijekom dana i broji korake i katove na koje ste se popeli, prati spavanje i izračunava minute intenzivnog vježbanja. Uz funkciju automatskog određivanja aktivnosti vívoactive HR bilježi vaše aktivnosti čak i ako zaboravite pritisnuti gumb za početak. Ne morate brinuti – ovaj će vas sat uvijek pratiti. Punjiva baterija traje i do 8 dana² kada se sat koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti ili do 13 sati ako se koristi kao GPS.
Insights sadržaji s usluge Garmin Connect

vívoactive HR automatski se tijekom dana sinkronizira¹ s uslugom Garmin Connect. Garmin Connect jedina je besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju tih vam podataka šalje upute koje vam mogu pomoći da danas budete bolji nego jučer. To su primjerice podsjetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili poticajne poruke kada ih ostvarite. Osim toga dobivate zdravstvene savjete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri.

vívoactive HR Last Run Screen
Počnite trčati

Pomoću ugrađenog brzinomjera i GPS-a vívoactive HR prati vaše trčanje i na otvorenom i u zatvorenom. Možete postaviti upozorenja vibracijom za puls, tempo i intervale trčanja/hodanja i još mnogo toga. Među ostalim funkcijama treniranja nalaze se Auto Lap® i Auto Pause®. Sat nakon trčanja daje sažetak sa statističkim podacima o ukupnoj kilometraži, kalorijama, prosječnom tempu i ukupnom vremenu.
Na biciklu

Aplikacija za biciklizam s GPS-om mjeri vrijeme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima4 za mjerenje brzine i kadence koji mjere vaš napredak prilikom treninga, ali i svakodnevnu vožnju, a kompatibilan je i s Varia® svjetlima i radarima za sigurniju vožnju.

vívoactive HR My Day – Cycling Screen
Zaronite

Bacite se u bazen i pratite detaljne statističke podatke kao što su ukupna udaljenost i udaljenost intervala, tempo, broj zaveslaja5, vrsta zaveslaja i mnoge druge. Aplikacija za plivanje pomoću SWOLF rezultata koji zbraja vrijeme i broj zaveslaja potrebnih za prelazak duljine bazena izračunava vašu učinkovitost. Brojanje intervala omogućuje vam jednostavno pauziranje i ponovno pokretanje vježbanja. Na kraju vježbanja pregledajte sažetak podataka u kojemu se nalaze prosječne vrijednosti za interval i sesiju, ukupno vrijeme i osobni rekordi.
Započnite s igrom

Iz naše baze podataka golf terena preuzmite jednu od 40 000 karata terena širom svijeta i svaki dan igrajte na novom terenu. Aplikacija za golf prikazuje pojednostavljeni prikaz greena i pomaže vam da pratite svoj rezultat i vidite jeste li iznad ili ispod para.
Samo veslajte

Ako volite veslanje na dasci za surfanje i općenito veslanje, bilo na otvorenom ili na ergometru, ugrađena aplikacija za veslanje na dasci za surfanje bilježi i prikazuje vaše potpune statističke podatke. Kada ste na vodi ili u dvorani, jedan je pogled dovoljan da vidite tempo, ukupno vrijeme, udaljenosti i zaveslaje.
Na skijaškim stazama

Ako je dan za skijanje ili daskanje na snijegu, vívoactive HR mjerit će vašu 3D brzinu tako što će izračunati brzinu i udaljenost na nagibu u odnosu na zemljopisnu širinu i dužinu. Automatski mjeri prolazna vremena, a možete odabrati želite li uključiti funkciju Auto Pause koja automatski zaustavlja mjerač vremena kada se zaustavite ili vozite žičarom.

vívoactive HR Smart Notifications Screen
Ostanite povezani

vívoactive HR nježno vibrira kako bi vas upozorio na sve obavijesti koje primite na kompatibilan uređaj¹, bilo da je riječ o telefonskim pozivima, upozorenjima iz društvenih medija ili upozorenima mobilnih aplikacija. vívoactive HR prikazuje i podatke o vremenu, temperaturi i mnoge druge. Uz to, omogućuje vam i da upravljate glazbom na telefonu, odredite lokaciju telefona1, daljinski upravljate VIRB® akcijskom kamerom ili prijateljima i obitelji omogućite da vaše aktivnosti prate u stvarnom vremenu uz LiveTrack. Personalizirajte vívoactive HR pomoću prilagođenih izgleda sata, podatkovnih polja, aplikacija i widgeta koje možete preuzeti u našoj Connect IQ™ trgovini.
Nosite svoju osobnost na zapešću

Preuzmite besplatnu aplikaciju Garmin Face It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku uređaja dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite odabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.