-16%

Garmin DriveSmart 70 LMT Europe navigacija

  • Veličina zaslona: 15.3 x 8.5 cm; dijagonala 17,6 cm (7″)
  • Ugrađene karte: detaljna Lifetime karta Europe
  • Priključci: microSD kartica
  • Mogućnosti: ugrađena memorija, Bluetooth

2.499,00 kn 2.099,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 8707 Categories: , Tags: ,

Garmin DriveSmart 70 LMT Europe navigacija

Veličina zaslona: 15.3 x 8.5 cm; dijagonala 17,6 cm (7″)
Rezolucija zaslona: 800 x 480 piksela
Vrsta zaslona: TFT WVGA zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Težina: 306 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: Do 1 sata Prijemnik visoke osjetljivosti: Da Karte i memorija
Prethodno učitane karte ulica: Da
Uključuje doživotna ažuriranja karte: Da
nüMaps jamstvo:Da
Ugrađena memorija: Ugrađeni solid state pogon
Prihvaća podatkovne kartice: microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa): Da
Međutočke/favoriti/lokacije 1000
Navigacijske funkcije
Izgovaranje naziva ulica (npr. “Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.”): Da Navigacija s glasovnom aktivacijom (upravljanje uređajem glasovnim naredbama): Da
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju): Da
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja): Da
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.): Da Bluetooth® bežična tehnologija: Da
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi): Da
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti: Da
Dodatno
Planer puta, zapisnik puta, pametne obavijesti, magnetski nosač s napajanjem, navođenje pomoću orijentira Garmin Real Directions™, Foursquare točke interesa

Razgovarajte s uređajem Garmin DriveSmart
Garmin DriveSmart nudi mogućnost praktične navigacije s glasovnom aktivacijom. Uređajem Garmin DriveSmart upravljajte glasovnim naredbama tako da vam ruke uvijek mogu biti na upravljaču (samo na modelu s cijelom Europom).
Opsežne pametne funkcije
Sinkronizirajte uređaj s omogućenom Bluetooth tehnologijom kao što je pametni telefon i Garmin DriveSmart kako biste mogli upućivati i primati hands-free pozive i primati obavijesti na zaslonu uređaja Garmin DriveSmart. Primajte pozive, poruke i podsjetnike iz kalendara, a da pri tome ne morate micati ruke s upravljača kako biste dohvatili svoj telefon. Ostanite fokusirani na ono što se nalazi ispred vas, ali i povezani putem prilagodljivih pametnih obavijesti koje se praktično pojavljuju izravno na zaslonu navigacijskog uređaja. Ako želite primati informacije u stvarnom vremenu kao što su vremenski uvjeti ili stanje u prometu, preuzmite mobilnu aplikaciju Smartphone Link8 koja povezuje vaš GPS navigacijski uređaj Garmin DriveSmart i kompatibilan pametni telefon.
S lakoćom navigirajte složenim križanjima
Aktivna pomoć za trake s glasovnim uputama pomaže vam da bezbrižno prođete kroz izlaz ili križanje. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom. Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku križanja iz zraka. Uz to, photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž.
Naše najbolje rješenje za prometne informacije
Uz Garmin LIVE prometne informacije putem aplikacije SmartphoneLink na raspolaganju su vam poboljšane prometne informacije gdje god su vam potrebne. . Informacije se osvježavaju svake minute pa ćete znati gdje se zastoji nalaze i njihovo trajanje zbog čega ćete biti opušteni jer znate da situaciju imate pod kontrolom. LIVE Traffic aktivira se glasom i reagira na izgovorene zahtjeve (samo na modelu s cijelom Europom). Jednostavno uparite kompatibilni Garmin navigacijski uređaj i telefon putem Bluetooth veze. Ne morate brinuti o podatkovnom prometu jer tethering nije potreban (za neke je zemlje možda potrebna pretplata, pogledajte kartu pokrivenosti).