-13.6%

Garmin Drive 40LM Europe Auto GPS navigacija

  • Auto GPS sa 4,3″ LCD ekranom
  • Detaljna karta Europe sa besplatnim ažuriranjem
  • Glasovno navođenje na HR, indikacija ograničanja brzine
  • Punjiva baterija, vakumski nosač i auto punjač

1.070,00 kn 925,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 4918 Categories: , Tags: , , ,

GPS navigacijski uređaj s funkcijama upozorenja za vozača

Jednostavan GPS navigacijski uređaj sa svijetlim 4.3-inčnim zaslonom s dvostrukom orijentacijom
Sadrži učitane lifetime karte
Pruža usluge u stvarnom vremenu poput prometnih informacija  i podataka za parkiranje
Upozorenja za vozača na opasne zavoje, promjene brzine, kamere za mjerenje brzine, pružne prijelaze, prijelaze za životinje i još mnogo toga
TripAdvisor® ocjene za točke interesa (TI) tijekom putovanja poput hotela, restorana i turističkih atrakcija
Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama

Bez obzira na to kamo putujete, vaše će putovanje biti ugodnije zahvaljujući uređaju Garmin Drive. Ovaj GPS navigacijski uređaj sadrži korisna upozorenja za vozača koja povećavaju svjesnost o situaciji, usluge uživo koje vam donose najnovije informacije te unesene podatke s usluge TripAdvisor kako biste po putu pronašli sve što vam je potrebno. Budućnost se nalazi na vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.

Usluge u stvarnom vremenu za vaš Drive uređaj

Pobijedite zastoje u prometu pomoću alternativnih ruta koje štede vrijeme ili ih u potpunosti izbjegnite. Zatim zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu provedite manje vremena kružeći u potrazi za parkingom. Kako biste dobili upozorenja o prometu, relevantne upute za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin Drive uređaj povezuje s vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cijena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link također omogućuje LiveTrack koji vozačima omogućuje dijeljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gdje se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

Brand
Model
Ekran

4,3″

Jamstvo