GARMIN DEZL 780LMT-D Europe GPS za kamion

Veličina ekrana 7″
Rezolucija 1024 x 600 pixela
Uključen LIFETIME Update Da
Bluetooth Da
Instalirane karte Full Europe
3D prikaz Ne
Lane Assist Da
Posebnosti Upravljanje glasom, Bluetooth, Hands-free pozivi, pametne obavijesti, Wi-Fi, aktualni podaci o stanju i uvjetima na cesti, prilagođene rute za kamione, TripAdvisor

3.750,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 10619 Category:

Auto/kamion navigacija GARMIN Dezl 780 LMT-D Europe ima 6.95″ zaslon osjetljiv na dodir. Rezolucija: 1024 x 600 piksela. Memorija: 16 GB. Baterija: 820 mAh. Prilagođene rute za kamione pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, te upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim zavojima, strmim nagibima i još mnogo toga. Uključuje besplatne prometne informacije u stvarnom vremenu putem digitalnih prometnih informacija ili aplikacije Smartphone Link te live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link. Kontrolirajte dezl™ 780 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima, pametnim obavijestima i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računala.

Upravljajte glasom.

Praktična navigacija s glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacijskim uređajem za kamione dēzl™ 780 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama, tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredotočene na cestu.

 

 

 

 

Zapisnik povijesti servisa.

dēzl™ 780 ima i zapisnik povijesti servisa u koji možete bilježiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za bilježenje podataka o broju prijeđenih kilometara na gumama, tlaku u gumama, zamjeni ulja i guma i drugih podataka.

 

 

 

 

Besplatne live usluge.

Što se događa na cesti pred vama? Smartphone Link besplatna je mobilna aplikacija koja vaš dēzl™ 780 povezuje s vašim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android™. Nakon uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu poput informacija o prometu, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.

 

 

 

 

Prednosti Bluetooth tehnologije.

Sinkronizirajte pametni telefon ili tablet s omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzl™ 780 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrirani na cestu. Možete primati i prilagodljive pametne obavijesti za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na zaslonu vašeg navigacijskog uređaja.