-58.9%

Fitbit VERSA Special Edition Lavander Woven smartwatch

  • GPS i NFC
  • Female Health – žene mogu pratiti svoju mjesečnicu
  • Trajanje baterije 4+ dana
  • OUTLET – izložbeni primjerak ili novo sa oštećenom vanjskom ambalažom

1.699,00 kn 699,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: O9019 Categories: , Tags: ,

Fitbit VERSA Special Edition Lavander Woven smartwatch

Statistika u stvarnom vremenu
Odaberite između 15 i više vježbi za dobivanje statističkih podataka u stvarnom vremenu tijekom vježbanja ili se oslonite na SmartTrack ™ kako biste automatski prepoznali i bilježili vježbe za vas.

 

STORE & PLAY 300 + SONGS
Uzmi svoju glazbu bilo gdje
Fitbit® Versa ™ vam omogučava da svoju omiljenu glazbu pohranite bilo gdje spremajući preko 300 pjesama, svoje najviše slušane Pandora postaje ili melodije od Deezer. Potrebna je pretplata.

TRAJANJE BATERIJE 4+ DANA 
Vaš osobni zdravstveni i fitness partner
Dan traje 24 sata. Znači trebao bi i tvoj sat. Uz višednevni vijek trajanja baterije od 4+ dana, Fitbit® Versa ™ prati vaše jutro, noć i sve između.

SEAMLESS SMART EXPERIENCES

Uz Fitbit Versa, pristupite vašim omiljenim aplikacijama za fitness, financije, društvene medije, sport i ostalo, uključujući nove aplikacije razvojnih programera i eksperimentalnih aplikacija tvrtke Fitbit Labs.

Fitbit Versa Special Edition Charcoal Woven – pametni sat, ima ugrađen GPS, vodootporan je do 50 metara.

Pokazuje potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost te bilježi detaljnu rutu koju ste prešli biciklom, pješke ili nekim drugim prijevoznim sredstvom.

Bilježi plivanje u bazenu s brojem prijeđenih krugova, trajanjem i potrošenim kalorijama. Automatski prati vježbe popust sporta i aerobika. Ima vođene vježbe disanja te personalizirane i vođene vježbe na ekranu.

Female Health – žene mogu pratiti svoju mjesečnicu.

Prati sve faze spavanja.

Smart notifikacije – pozivi, poruke i događaji upisani u kalendar te slanje brzih odgovora. Ima 2,5 GB interne memorije na koju je moguće pohraniti 300+ glazbenih datoteka kojima je moguće pristupiti preko Bluetooth slušalica.

Sat ima aluminijsko kućište (6000 series), a zaslon je od oštećenja zaštićen Gorilla Glass 3 staklom.

Trajanje baterije 4+ dana. Extra lagan dizajn. Operativni sustav koji pokreće Ionic razvijen je u Fitbitu, a kompatibilan je s iOSom, Androidom i Windowsima.

Dolazi sa S i L remenom za sat, kablom za punjenjete i Fitbit Versa trackerom. Dolazi sa S i L tkanim i klasičnim remenom za sat, kablom za punjenjete i Fitbit Versa trackerom.

 

 

Brand
Model
Jamstvo