-29.8%

Pametni sat FitBit Sense Lunar White/Soft Gold

  • Trajanje baterije: do 6 dana
  • Ugrađeni GPS
  • Senzor temperature kože
  • Vodootporan do 50metara dubine

2.849,00 kn 1.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 14088 Category:

EDA otkrivanje i upravljanje stresom

Aplikacija EDA Scan za Sense otkriva elektrodermalne aktivnosti, što može ukazivati na reakciju vašeg tijela na stres kako biste mogli bolje pratiti i upravljati njime.

 

Senzor temperature kože na zglobu

Sense svake noći bilježi temperaturu vaše kože kako bi pokazao kako se ona razlikuje od vaše osobne osnovne vrijednosti, tako da s vremenom možete biti svjesni trendova.

 

Obavijesti o visokim i niskim otkucajima srca

Otkucaji srca u mirovanju su ključni indikator zdravlja, stoga vas Sense informira ako se otkucaji čine previsokima ili preniskima.

 

Ugrađeni GPS

Ostavite telefon kod kuće i pratite tempo i udaljenost tijekom trčanja, vožnje i drugih aktivnosti s ugrađenim GPS-om – zatim pogledate kartu intenziteta vježbanja u Fitbit aplikaciji

 

Vrhunski dizajn

Sofisticirani lak na prstenu od nehrđajućeg čelika koji savršeno pristaje dizajnu narukvice. Uz mehanizam za brzo otpuštanje, jednostavno je mijenjati izgled.

 

Alati za bolje spavanje

Izgradite bolje navike spavanja – od gledanja stvarnog rezultata spavanja do poboljšanja istog uz korisne savjete, faze spavanja i način spavanja.

 

Dobijte personalizirane uvide, budite inspirirani

Koristite svoj Fitbit svakodnevno i brzo pristupite podacima o zdravlju, aktivnostima i spavanju. Osjećajte se osnaženim pridruživanjem Fitbit zajednici, ulazite u društvene izazove, dobivajte detaljne uvide i vidite svoj napredak dok se poboljšavate – sve na jednom mjestu.

 

Pametni sat FitBit Sense Lunar White/Soft Gold