-20%

Epilator Panasonic ES-EL9A-S503

  • 30 % šira glava
  • Dvostruki diskovi sa 60 pinceta
  • Fleksibilna glava koja se zakreće za 90°

925,25 kn 740,20 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 13020 Category:

Glatka koža jednim ugodnim potezom
Panasonicov depilator za mokru/suhu depilaciju ima potpuno novi oblik, 30%širu glavu i dvostruke diskove sa 60 pinceta za brže i učinkovito uklanjanje dlačica. Nova glava zakreće se za 90 stupnjeva kako bi se prilagodila linijama tijela za ekstremno glatke rezultate.

30% šira glava
U usporedbi sa klasičnim modelima, glava širine 32,4 mm obuhvaća područje kooje je 30% šire i uklanja dlačice jednim potezom za bržu epilaciju.

Dvostruki diskovi za dvostruku učinkovitost sa 60 pinceta
Dvostruki diskovi osiguravaju hvatanje preostalih dlačica jer drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Sada imamo 60 pinceta koje hvataju dlačice što je evolucijski korak u depilaciji kojima osigurava hvatanje više dlačica jednim potezom.

Hvata dlačice koje su prekratke za uklanjanje voskom
Vrhovi pinceta koji hvataju dlačice savršeno su poravnati, tako da se hvataju dlačice već od 0,05 mm duljine koje se ne bi uklonile voskom i u potpunosti uklanjaju iz korijena.

Glava zakretna za 90 stupnjeva prijanja na svim mjestima
Glava se može zakrenuti za 90 stupnjeva i ostaje u kontaktu sa kožom. Zakretna glava prianja neravnim dijelovima tijela čime se osigurava hvatanje svih dlačica. Također omogućuje obradu teško dostupnih mjesta bez naprezanja.

Nježna depilacija u kadi ili pod tušem
Depilacija pod tušem na mokro i suho
Vodootporni uređaj može se ugodno koristiti u kadi. Upotreba uređaja u toploj vodi omekšava kožu tako da lako možete ukloniti neželjene dlačice.
Depilacija pjenom
Gel za tuširanje nanesite izravno na glavu da bi se zapjenila. Fina pjena zadržava se na neželjenim dlačicama tako da ih možete lako i nježno ukloniti iz korijena.

Nježan poklopac za početnike
Nježan poklopac spriječava kontakt diskova s kožom. Zadržava kožu tako da depilator uklanja dlačice bez povlačenja kože, zbog čega uklanjanje dlačica postaje manje bolno.

Sonična četka za nježan piling
Glava četke obavlja piling brzim vibracijama od približno 3.100 puta u minuti. S približno 60.000 vlakana velike gustoće, učinkovito obavlja piling i ostavlja glatku i meku kožu. Redovitom upotrebom četke izbjegava se razvoj raslih dlačica stoga se preporučuje upotrebljavati prije depilacije.

LED žaruljica
Osvjetljava teško vidljiva područja poput pazuha i stopala. To omogućuje hvatanje i uklanjanje svake dlačice.

Tri postavke brzine
Pritisnite tipku za odabir brzine između blage/normalne/snažne ovisno o dijelu tijela koje tretirate ili gustoći dlačica.

Rad bez kabela
Omogućuje punjenje u roku od 1h i bežičan rad od 30 min

Perivo
Uređaj je vodootporan tako da ga možete u cijelosti isprati pod vodom kako biste isprali dlačice i održavali ga čistim.

Novi dizajn s tankom drškom
Oblik prilagođen korisniku olakšava držanje drške i olakšava pristup teško dostupnim mjestima na tijelu.

Epilator Panasonic ES-EL9A-S503