Epilator Panasonic ES-EL7A-S503

  • 3 stupnja brzine
  • Vrijema punjenja/ rada: 1 sat / 30 min
  • Prati linije tijela

616,55 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 13159 Category:

Glatka koža jednim ugodnim potezom
Panasonicov depilator za mokro/suhu depilaciju ima potpuno novi oblik, 30% širu glavu i dvostruke diskove sa 60 pinceta za brže i učinkovito uklanjanje dlačica. Nova glava zakreće se za oko 90 stupnjeva kako bi se prilagodilo linijama tijela za ekstremno glatke rezultate.

30% šira glava
U usporedbi s klasičnim modelima, obuhvaća područje koje je 30% šire i uklanja dlačice jednim potezom za bržu epilaciju.

Dvostruki diskovi za dvostruku učinkovitost sa 60 pinceta
Dvostruki diskovi osiguravaju hvatanje preostalih dlačica jer drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Sada imamo 60 pinceta koje hvataju dlačice što je evolucijski korak u depilaciji kojim osigurava hvatanje više dlačica jednim potezom.

Hvata dlačice koje su prekratke za uklanjanje voskom
Vrhovi pinceta koje hvataju dlačice saršeno su poravnati, tako da se hvataju dlačice već od 0,5 mm duljine, koje se ne bi uklonile oskom i u potpunosti uklanjaju iz korijena.

Glava zakretna za 90 stupnjeva prianja na svim mjestima

Nježna depilacija u kadi ili pod tušem
Depilacija pod tušem na mokro ili suho – vodootporni uređaj može se ugoodno koristiti u kadi. Upotreba uređaja u toploj vodi omekšava kožu tako da lako možete ukloniti neželjene dlačice.

Depilacija pjenom
Gel za tuširanje nanesite izravno na glavu da bi se zapjenila. Fina pjena zadržava se na neželjenim dlačicama tako da ih možete lako i nježno ukloniti iz korijena.

Nježan poklopac za početnike

LED žaruljica