Električni roštilj Optigrill Tefal GC750D12

  • 12 programa
  • Podesiva temperatura
  • Snaga: 2000 W

1.899,05 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 12352 Category:

OptiGrill Elite, Inteligentni roštilj: Savršeni rezultati pečenja

Roštiljajte kao profesionalac i oduševite sve svoje najmilije bez obzira na njihove preferencije u pripremi mesa, od slabije do dobro pečenog Zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji: ona automatski prilagođava idealne parametre kuhanja u odnosu na debljinu hrane za savršene rezultate pečenja.

Otkrijte najneobičniji doživljaj unutarnjeg roštilja: intuitivni pomoćnik na roštilju vodi vas korak po korak za roštiljanje na dohvat ruke: znate kada treba dodati i ukloniti svoje meso, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno meso.

OptiGrill Elite takođe pruža izvanredno pečenje, zahvaljujući novoj funkciji pojačanja, za meso koje se peče do savršenstva, baš kao i sa roštiljem u restoranu.

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima,  zahvaljujući 12 automatskih programa, ovaj električni roštilj koristite za pripremu  mesa, za ukusnu piletinu, ribu, povrće i drugo, bez potrebe za nadgledanjem.

Istovremeno, dodatak za snacking i baking pretvara roštilj u aparat za pripremu raznih slatkih i slanih recepata, kao što su pizze, pite i kolači.

Sigurno za upotrebu u mašini za suđe za bezbrižno iskustvo pečenja na roštilju kao ni jedan drugi, OptiGrill Elite dolazi s knjižicom recepta i aplikacijom za beskrajne mogućnosti kuhanja!