-6.3%

Ecovacs Winbot 950 Deebot robot za pranje stakla

  • Smart Drive sustav za čišćenje i sposobnošću manevriranja u kutovima
  • Opremljen s rezervnom napunjenom baterijom, sigurnosnom podlogom i vezicom, tehnologijom detekcije rubova i snažnim ventilatorom
  • Programi čišćenja (mod): AUTO

3.199,00 kn 2.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +

Winbot 950 je novi superlativ u čišćenju prozora. Sa Smart Drive sustavom za čišćenje i sposobnošću manevriranja u kutovima, vidjet ćete da je Winbot 950 savršen partner za čišćenje prozora, držeći vas izvan ljestava na sigurnom mjestu.

Napredne tehnologije za učinkovito čišćenje prozora – Uz mnoštvo naprednih tehnologija za čišćenje prozora i Smart Drive, Winbot 950 može automatski čistiti, učinkovito i temeljito, oslobađajući vaše ruke od dosadnih poslova. Zahvaljujući kvadratnom tijelu i tehnologiji Smart Drive, čišćenje uglova i rubova nisu nikakav problem.

Sposoban za čišćenje raznih vrsta prozora – Winbot 950 ima inovativne značajke i naprednu tehnologiju za brzo isporuku blistavo čistih prozora na dodir gumba. Nevjerojatan doseg svojeg kabela i procesa čišćenja u četiri stupnja znači da tiho čisti mnoge vrste prozora.

Čišti temeljito, čisti sigurno – S nizom sigurnosnih značajki koje sve djeluju jednodušno, ne morate se brinuti o stvarima. Svaka zabrinutost je riješena, tako da Winbot 950 dolazi opremljen s rezervnom napunjenom baterijom, sigurnosnom podlogom i vezicom, tehnologijom detekcije rubova i snažnim ventilatorom.

Prilagođen korisniku – S inteligentnim operativnim sustavom, jednostavnim postupkom u 3 koraka i praktičnim daljinskim upravljačem za kontrolu iz bilo kojeg mjesta, Winbot je dizajniran za vaše lako korištenje.
Razina buke: 64dB

Baterija : Lithium 600mA
Tehnologija Smart drive: Da
Programi čišćenja (mod): AUTO
Minimalna površina čišćenja: 45x45cm
Težina: 3.3kg