Ecovacs Deebot OZMO 610 bežično baterijski usisavač

  • Robotski usisavač
  • Sposoban za čišćenje raznih zaprljanja
  • Pomoću ECOVACS aplikacije u vašem džepu možete bez napora zakazati ćišćenje, postaviti načine rada i pratiti stanje čišćenja
  • Jamstvo 2 godine

3.190,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Ecovacs Deebot OZMO 610 bežično baterijski usisavač

OZMO 610 je rješenje za čišćenje raznih zaprljanja u vašem domu. S inteligentnim, novim sustavom vlažnog brisanja, OZMO 610 detaljno i temeljito briše vaš pod. Opremljen Smart Cleaning (pametnom) putanjom i izmjenjivim nastavkom usisa za najveću učinkovitost čišćenja, OZMO 610 će vam uvijek osigurati dom bez mrlja i prljavštine.

Smart Clean putanja radi bolje pokrivenosti
Smart Clean putanja, optimizirana za gole podove, omogućuje OZMO 610 da slijedi planiranu stazu za čišćenje u cijelom domu, a obrazac čišćenja naprijed-natrag jedizajniran za čišćenje s manje razmaka. To omogućuje učinkovito čišćenje za više prostorija ili soba.

Usisavanje i brisanje za temeljito čišćenje
Kombinacijom usisavanja i brisanja podova OZMO 610 se lako nosi sa prljavštinom ili mrljama, temeljito ih čišteći u postupku. S naprednim OZMO sustavom za vlažno brisanje, OZMO 610 može učinkovito brisati vaš pod, dok je glavna V-četka dizajnirana za izvrstan učinak na tepihu. Kao takav, OZMO 610 će olako pružiti vašem domu temeljito i detaljno čišćenje.