Dyson Cinetic Big Ball Absolute Pro usisavač

  • 36 Dyson Cinetic™ ciklona
  • Pneumatska četka
  • Jedini usisavač koji se samostalno uspravlja nakon prevrtanja
  • Veći spremnik s većim kapacitetom
  • Jamstvo 5 godina

3.999,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: d104 Categories: ,

Dyson Cinetic Big Ball Absolute Pro usisavač

Jedini usisavač bez troškova održavanja i bez gubitka usisne snage. Bez pranja i zamjene filtera. Bez kupnje vrećica za prašinu. Dyson CineticTM ciklonski vršci kupe mikroskopski finu prašinu koja bi druge usisavače začepila. Nema gubitka usisne snage. Jedini usisavač koji se uspravlja samostalno. Okretanje u mjestu. Centralni upravljački mehanizam za veću kontrolu i jednostavno upravljanje.

Oprema: Novi pneumatski podni nastavak. Automatski se prilagođava svim vrstama podova. Za odlične rezultate usisavanja prašine na svim površinama; Poboljšani turbinski nastavak s karbonskim vlaknima i najlonskim čekinjama idealna za uklanjanje fine prašine s parketa kao i za čišćenje prljavih tepiha;

Fleksibilni nastavak za parkete. Posebno duge čekinje pogodne su za usisavanje skupocjenih parketa. Zglobna glava omogućuje rotaciju nastavka u oba smjera; Mini turbinski nastavak bez zapetljanja; Dugi fleksibilni nastavak za fuge Izvlači se I savija. Za idelano čišćenje kuteva; Nastavak za stepenište i kombinirani nastavak. Novi plug-in mehanizam za jednostavnije rukovanje i zamjenu podnih nastavaka. Težina: 8,06kg. Dužina kabela: 6,61m. Kapacitet spremnika: 0,8 L.