-18.2%

Canon LV-S300 projektor

  • Projekcije uz SVGA razlučivost (800 x 600 piksela)
  • Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivo postavljanje projektora
  • Ugrađeni zvučnik od 2 W
  • Jamstvo 3 godine

2.749,00 kn 2.249,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 4245 Categories: , Tags: ,

Canon LV-S300 projektor

Predstavljajući Canon kvalitetu slike u sasvim novom cjenovnom razredu, pristupačan prijenosni projektor LV-S300 daje svijetlu, jasnu SVGA sliku. Dug vijek trajanja žarulje i jednostavno održavanje omogućuju niske troškove rada.

Prednosti

Reproducirajte jasne projekcije uz SVGA razlučivost (800 x 600 piksela)
Svjetlina od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 daju jasne, živopisne slike
Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivo postavljanje projektora
Automatsko isključivanje uklanja potrebu čekanja na isključivanje uređaja
Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
Korekcija okomitog iskrivljenja
Vijek trajanja žarulje od 5000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
2 VGA ulaza
Ugrađeni zvučnik od 2 W

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika

Kupci s ograničenim budžetom koji trebaju vrlo kvalitetan projektor sa svijetlim prikazom po izuzetno niskoj cijeni oduševit će se modelom LV-S300. Uz izvornu SVGA razlučivost (800 x 600 piksela) LV-S300 jamči doživljaj jasnih slika u okruženjima kao što su prostorije za sastanke i učionice. Svjetlina od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 impresivne su značajke za ovako kompaktan uređaj, a DLP tehnologija daje oštru, preciznu sliku. Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivost prilikom postavljanja projektora – to predstavlja važnu prednost u manjim okruženjima kao što su prostorije za sastanke.
Praktičan za transport

Kako teži samo 2,5 kg, LV-S300 je dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. Time je odličan izbor za manje tvrtke ili škole koje žele jedan projektor iznimne vrijednosti koji mogu koristiti u raznim prostorijama i okruženjima. Funkcija automatskog isključivanja omogućuje iskopčavanje kabela za napajanje odmah nakon isključivanja projektora kako biste ga mogli ponijeti bez čekanja da se ohladi.
Jednostavan za postavljanje

Uz korekciju okomitog iskrivljenja (+/- 30 stupnjeva) možete biti sigurni da će vaše slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima. Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje za prikaz. Ona kompenzira obojenje slika koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji – možete prikazati jasne slike prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.
Velik izbor priključaka

Izbor prilagodljivih ulaza na projektoru LV-S300 – uključujući dva VGA ulaza – omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika s raznih izvora. Putem ugrađenog zvučnika od 2 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.