Bosch WTR85V00BY sušilica rublja

  • EasyClean filtar s A ++: suši vrlo učinkovito. Jednostavno čišćenje filtra kondenzatora.
  • AutoDry: nježno posuši vaše rublje do željenog stupnja suhoće.
  • Dizajn AntiVIbration: izuzetno stabilna i ugodno tiha zahvaljujući posebnoj zaštiti od vibracije.
  • LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena.
  • SensitiveDrying sistem: meko i jednakomjerno sušenje zahvaljujući jedinstvenoj strukturi bubnja.

4.699,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 13042 Categories: ,

Istaknute značajke

Udobnost

Željena suhoća dostupna vam je na pritisak tipke.

WTR85V00BY

Mi u tvrtki Bosch znamo da je postizanje nježnih, a savršenih rezultata sušenja često velik izazov. Perilice i sušilice rublja Bosch s funkcijom AutoDry nježno tretiraju do deset kilograma rublja do željene razine suhoće. Senzori mjere temperaturu i vlažnost te tako štite vaše rublje od previsokih temperatura, prekomjernog sušenja i gužvanja. Neovisno o tome želite li osušiti rublje do faze da bude spremno za odlaganje u ormare ili samo dovoljno suho za glačanje – sada postoji postavka za to.

Performanse

Najbolje sušenje vaše sportske odjeće.

WTR85V00BY

Poseban program za sportsku odjeću posvećen nježnom i preciznom sušenju vanjske sportske odjeće s više slojeva, no i za odjeću od mikro vlakana/sintetike; unutar ovog programa, te se vrste tekstila suše nježno i precizno na niskim temperaturama, a na kraju se upotrebljavaju kratki intervali sušenja za temeljito sušenje unutarnjih slojeva. Kako bi se savršeno zaštitila od pregrijavanja, njeni seznori za sušenje neprestano mjere vlagu i tako jamče savršene rezultate sušenja te zaštitu vaše sportske odjeće.

WTR85V00BY
WTR85V00BY

Sustav za nježno sušenje ne oštećuje tkanine.

WTR85V00BY

U sustavu za nježno sušenje rublje suši blagi topli zrak koji struji sa svih strana te se ono lagano miješa posebno oblikovanim prečkama umjesto da samo leži na površini bubnja koja ne oštećuje tkanine. Rezultat je meko rublje bez nabora.

Sušenje Quick 40’

Brzo sušenje unutar 40 minuta, prikladan za malu količinu sintetičkih vlakana i tankih tkanina, sustav upravljanja temperaturom visoke preciznosti, nadzor razine suhe i mokre odjeće u stvarnom vremenu, a odjeću možete obući čim se sušenje završi.

 

 

WMZ20600
WTZ27410
WTZ27400
WTZ1110
WTR85V00BY
WTR85V00BY
WTR85V00BY
WTR85V00BY