BOSCH WAN24261BY Perilica rublja 8kg

  • EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.
  • AllergyPlus: posebno razvijena za potrebe alergičara i osoba s osjetljivom kožom.
  • ActiveWater™: s dvostupanjskom automatikom za doziranje količine rublja štedi vodu i vaš novac.
  • LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena.
  • Dark Colors: program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.

3.699,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Istaknute značajke

Zdravlje

WAN24261BY

Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

WAN24261BY

Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

WAN24261BY

Ne znate kada je potrebno očistiti bubanj? Bez brige, nije to bitno. Kada se perilica rublja upotrebljava ispod 40 ℃ i s neprekidnim radom 20 puta, program “čišćenje bubnja” će vas automatski upozoriti.

Jednostavno za korištenje

WAN24261BY

S funkcijom za dodajanje rublja više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

WAN24261BY

Zabravili ste na dječju čarapu, svoju majicu kratkih rukava, …? Nema veze. Kad ste zadnji put napunili perilicu rublja, započeli ciklus pranja i tek onda ustanovili da ste zaboravili na dječju čarapu ili majicu? S funkcijom za dodajanje rublja, u naše perilice rublja možete jednostavno dodati ili odstraniti odjeću, čak i za vrijeme ciklusa pranja. Jednostavno pauzirajte ciklus pranja i otvorite vrata kako biste jednostavno dodali zaboravljene odjevne predmete u bubanj, a potom nastavite s pranjem. (*Dopunjavanje nije moguće kada je temperatura vode viša od 50° C ili kada je razina vode previsoka.)

Performanse

EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

WAN24261BY

Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

WAN24261BY

Savršeno učinkovito automatsko pranje. Uz ActiveWater.

WAN24261BY

Automatsko prilagođavanje punjenja prepoznaje stupanj napunjenosti u tri koraka i osigurava trošenje točne količine električne energije i vode koja je potrebna za tu količinu posuđa. Stalnim automatskim prilagođavanjem punjenja u uređajima sa sustavom za ušedu vode ActiveWater postižu se još precizniji rezultati.