-5%

Bosch MCP3500N cjedilo za agrume

  • PulpControl: prilagodite koliko pulpe želite u soku.
  • Automatsko pokretanje: automatski počinje s cijeđenjem soka kad pritisnete voće na stožac.
  • Poseban stožac na pritisak: jamči maksimalno cijeđenje soka iz velikog i malog voća.
  • EasyStorage: praktična pohrana kabla i pokrov za zaštitu od prašine.
  • Jednostavno čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa.

219,00 kn 208,05 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 14268 Categories: ,

Udobnost

Praktična pohrana kabla i pokrov za zaštitu od prašine

Ako neko vrijeme niste upotrijebili sokovnik, na njemu se može sakupiti prašina. Zahvaljujući praktičnoj pohrani kabla i pokrovu za zaštitu od prašine, sada sokovnik možete jednostavno pohraniti. Sokovnik više ne morate čistiti prije upotrebe. Jednostavno uklonite pokrov i počnite s cijeđenjem.

Veliki spremnik za velike količine soka.

Treba vam puno soka za cijelu obitelj, za pohranu ili za nošenje sa sobom? Sada možete iscijediti puno svježeg soka odjednom. Spremnik za sok ima kapacitet od 800 ml te se jednostavno uklanja i čisti. Zahvaljujući mjernoj ljestvici uvijek ćete znati točno koliko soka ste iscijedili.

Zdravlje

Prilagodite koliko pulpe želite u soku

Pojedinačne želje glede količine pulpe u soku se razlikuju. Zato Bosch cjedilo za citruse ima funkciju nadzora pulpe za prilagodbu količine pulpe u soku. Uživajte u baš onakvom svježem soku kakvog želite.

Plastični dijelovi bez BPA za zdravu i sigurnu pripremu.

Mirno uživajte u pripremi hrane! Svi plastični sastavni dijelovi koji mogu doći u doticaj s hranom su bez BPA. Zahvaljujući plastici bez BPA priprema hrane zajamčeno je zdrava, sigurna i udobna.

Čišćenje

Dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa.

Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. No ne i s ovim sokovnikom. Dijelove moguće oprati u perilici posuđa i zajamčiti jednostavno i prikladno čišćenje.

Svestranost

Jedan stožac na pritisak za veliko i malo voće.

Iscijedite cijeli citrus – bilo da je veliki grejpfrut ili mali limun. Sada možete iscijediti svaku posljednju kap zahvaljujući lijevom i desnom pokretu ruku na stošcu. Univerzalno cjedilo za citruse posebice je osmišljeno za velike i male citruse.

Izvrsni rezultati

Jednostavna i praktična priprema soka s automatskim pokretanjem.

Cijeđenje ne bi moglo biti jednostavnije ili brže – samo uključite kabel za napajanje, pritisnite citrus kojeg želite na stožac na pritisak i to je to. Cjedilo se automatski aktivira kada ga pritisnete. Ne morate upotrijebiti niti jedan drugi gumb.