Ecovacs Deebot SLIM2-W bežićno baterijski usisavač + gratis set za održavanje DA60-KTA

  • Vrijeme punjenja prosječno 4h
  • Maksimalno vrijeme rada 110 min
  • Veličina posude za prašinu 320 ml
  • Povezivost aplikacijom
  • Jamstvo 2 godine

1.499,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Ecovacs Deebot SLIM2-W bežićno baterijski usisavač

DSLIM 2 je odgovor na vaše probleme s čišćenjem dlaka. Pomoću funkcija kao što je usisavanje bez zapetljanja u kombinaciji s niskim profilom, DSLIM 2 učinkovito može sakupljati dlake i vlasi koje se kriju ispod vašeg namještaja

Dizajn niskog profila dopušta pristup većem broju površina
Dobro osmišljen dizajn modela DSLIM 2 započinje sa poravnatim, nisko-profilnim robotom. To znači da može prikupiti skrivenu prljavštinu i prašinu ispod namještaja u vašem domu i pokriti mnogo veće područje.

Sposoban za čišćenje kose, prljavštine i mrvica.
S različitim načinima čišćenja, DSLIM 2 može se nositi sa različitim neredima u vašem domu. Korištenjem opcije za usisavanje bez zapetljanja i omogućnosti brisanja, DSLIM 2 može pokupiti dlake, prljavštinu i mrvice s vašeg poda i podariti vašem domu temeljito čišćenje.
Izbor programa čišćenja za razne vrste zaprljanja.
Koristite odgovarajući dodatak za rad u skladu sa odabranim  opcijama čišćenja. Automatski način rada za generalno čišćenje, Edge način rada za čišćenje određenih rubova ili Spot način rada za intenzivno čišćenje određenog područja ili površine.
Potpuna kontrola u vašem džepu
Pomoću ECOVACS aplikacije u vašem džepu možete bez napora zakazati ćišćenje, postaviti načine rada i pratiti stanje čišćenja. A uvijek možete kontrolirati vaš robot bilo gdje, bilo kada.

Bežićno baterijski usisavač Ecovacs Deebot SLIM2-W