-19.7%

Ecovacs Deebot M88 bežićno baterijski usisavač

  • Vrijeme punjenja prosječno 4h
  • Maksimalno vrijeme rada 90 min
  • Veličina posude za prašinu 380 ml
  • Povezivost aplikacijom
  • Jamstvo 2 godine

2.490,00 kn 1.999,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Ecovacs Deebot M88 bežićno baterijski usisavač

M88 je robot za svakoga tko se suočava s raznim zaprljanima doma. Sa kombinacijom usisavanja, brisanja i Smart Clean putanjom, ovaj robot vam može učinkovito očistiti pod i pokupiti prljavštinu ostavljajući vam više vremena za važnije stvari i za uživanje u počišćenom domu.

Usisavanje i brisanje za temeljito čišćenje
Kombinacijom usisavanja i brisanja podova Deebot M88 se lako nosi sa prljavštinom ili mrljama, temeljito ih čišteći u postupku. Vaš M88 lako može očistiti različita zaprljanja i za sobom ostavlja besprijekorno čiste podove.

Smart Clean putanja – ne propušta ni mrvicu
Smart Clean putanja, optimizirana za čišćenje tvrdih podova, osigurava da M88 može pratiti naprednu, naprijed-nazad putanju čišćenja za temeljito i sustavno čišćenje u kraćem vremenskom razdoblju.

Sposoban za čišćenje raznih zaprljanja
Bez obzira na vrstu prljavštine na vašem podu, M88 je opremljen za prikladno čišćenje. Uz promjenjivi nastavak usisa i mogućnošću odabira načina rada, M88 može uvijek očistiti podove od dlačica, prljavštine i mrvica na pravi način, svaki put.

Potpuna kontrola u vašem džepu
Pomoću ECOVACS aplikacije u vašem džepu možete bez napora zakazati ćišćenje, postaviti načine rada i pratiti stanje čišćenja. A uvijek možete kontrolirati vaš robot bilo gdje, bilo kada.