-20%

BEAMIE ENG Hoverboard black

  • Max brzina 15 km/h , Nosivost: 120 kg
  • Battery: LG Lithium-Ion , Domet 15 – 20 km
  • Jamstvo : 12 mjeseci

2.499,00 Kn 1.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 9203 Category: Tags: ,

BEAMIE ENG Hoverboard black

BEAMIE HOVERBOARDS – NOVA GENERACIJA E-MOBILNOSTI ( napravljen u Njemačkoj )

 

Hoverboardi su trenutno neophodan su trend . Ali kako se odlučiti između raznih proizvođača ?

Naravno, zabavni faktor je važan, ali sigurnost bi trebala igrati odlučujuću ulogu!

Beamie Hoverboard nudi vam oboje: neograničenu zabavu bez žrtvovanja sigurnosti. U tu svrhu razvijene su jedinstvene i inovativne sigurnosne funkcije za Beamie, koji udovoljava najvišim standardima. Brojni testovi potvrđuju: Beamie je “trenutno najsigurniji hoverboard na tržištu” .

Beamie Hoverboard pruža još više zabave uz mnoge dodatne mogućnosti u kombinaciji s besplatnom aplikacijom Beamie za pametne telefone. Putem aplikacije profili vozača mogu se postaviti za početnike, srednje ili stručne vozače. To omogućuje Beamie savršeno prilagođavanje sposobnosti vozača. Osim mogućnosti prilagodbe senzora upravljanja, pokretačke snage i maksimalne brzine, također možete pratiti razinu napunjenosti baterije, brzinu i pokrivenu udaljenost.

Beamie ne samo da izgleda odlično, već i zvuči nevjerojatno – zahvaljujući stereo zvučnicima visokih performansi i mogućnosti povezivanja vašeg pametnog telefona s Bluetoothom .

BEAMIE BRAND

 

Beamie ne samo proizvodi Hoverboarde, iza branda je iskusan tim koji proizvodi u Njemačkoj primjenjujući najviše standarde kvalitete iznad zakonskih zahtjeva.

Beamie brandirani proizvodi e-mobilnosti opremljeni su visokokvalitetnim materijalima kao i niz dodataka za vašu sigurnost; na vrhu s velikim dodatnim značajkama koje će svaki izlet pružiti izvrsno iskustvo.

Osim hladnog dizajna, Beamie također nudi opremu u klasi “ispod poklopca motora”.

Inovativne značajke implementirane su tako da pružaju maksimalnu sigurnost, primjerice automatske glasovne upute koji vas upozoravaju prije nego što je prazna baterija ili kad je postignuta maksimalna brzina. Osim toga, Hoverboard se sastoji od iznimno čvrstog okvira, posebnih kugličnih ležajeva, kao i 8 inča guma i više platforme za veću stabilnost vožnje. Baterija je opremljena LG ćelijama koje imaju zaštitu od pregrijavanja te zaštitu od prekomjernog napona.

 

Moto branda Beamie je proizvodnja proizvoda koje bismo sami upotrijebili.