-16.7%

Apple iPhone SE 32GB space gray

  • Verzija OS -a iOS 11
  • Kamera 12 Mpx
  • Baterija – kapacitet 1560 mAh
  • Jamstvo 12 mjeseci

2.999,00 Kn 2.499,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 8507 Category: Tags: , , ,

Apple iPhone SE 32GB

iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon na svijetu. Da bismo ga stvorili, krenuli smo od omiljenog, iznimno uspješnog prethodnika i u potpunosti ga iznova osmislili, izvana i iznutra. A9 isti je napredni čip koji je korišten u iPhoneu 6s. 12-megapikselna kamera snima nevjerojatne fotografije i videozapise rezolucije 4K. A značajka Live Photos oživljava tvoje fotke. Ukratko, riječ je o malom, ali itekako velikom iPhoneu.

Predmet želje. Sada još poželjniji.

Klasičan dizajn doveden do savršenstva, to je iPhone SE. Izrađen je od fino pjeskarenog aluminija koji pod prstima podsjeća na saten, iznimno je lagan i kompaktan te savršeno leži u ruci. Na njegovom prekrasnom 4-inčnom Retina zaslonu svaki sadržaj je oštar i živopisan. A ukošeni, matirani rubovi te logotip od nehrđajućeg čelika boje kućišta zaokružuju ga u jednu prekrasnu cjelinu.

Najmoćniji 4-inčni telefon u povijesti.

U srcu iPhonea SE nalazi se čip koji pogoni i iPhone 6s — čip A9. Sa 64-bitnom arhitekturom u klasi stolnog računala, čip A9 odgovoran je za spektakularnu brzinu i odziv. A u kombinaciji s grafikom dostojnom igraće konzole sve tvoje omiljene aplikacije i igre rade i izgledaju brutalno. Sve u svemu, moćan čip za maksimalne performanse.

 Superučinkoviti koprocesor M9 za obradu pokreta.

Koprocesor M9 integralni je dio čipa A9 povezan s brzinomjerom, kompasom i žiroskopom što mu omogućuje detaljno praćenje čitavog niza tjelesnih aktivnosti poput brojanja prijeđenih koraka ili mjerenja udaljenosti.

Jedina kamera koju ćeš ikad trebati.

Uz kameru od 12 megapiksela tvoje će fotke biti oštre i prepune detalja kao da su snimljene iPhoneom 6s. A možeš snimati i 4K videozapise — do 4 puta veće rezolucije od 1080p HD videozapisa — pa ih montirati izravno na telefonu.

Live Photos.

Live Photos, pokretom i zvukom, udahnut će život tvojim fotkama. Dovoljno je da dodirneš i zadržiš prst na svojoj 12‑megapikselnoj fotografiji i trenutak neposredno prije ili nakon snimanja će ti se zavrtjeti pred očima pretvarajući tvoju fotografiju u živu uspomenu.

 FaceTime HD kamera s Retina Flashom. Za neviđeno dobre selfije.

Retina zaslon nije samo mjesto za prikaz sadržaja već i bljeskalica za tvoju FaceTime HD kameru. Pokretan prilagođenim čipom za zaslon zahvaljujući kojem zaslon bliješti tri puta jače no obično, Retina Flash pomaže u osvjetljavanju tvojih selfieja pri slabom osvjetljenju i noću. A True Tone Flash brzo se prilagođava ambijentalnom osvjetljenju omogućujući vjernije boje te prirodnu boju tena.

Veća sigurnost. Nadohvat prsta.

Touch ID čini otključavanje iPhonea SE jednostavnim i sigurnim. Naposlijetku, otisak prsta savršena je zaporka. Ne postoje dva jednaka i uvijek je s tobom.

Iznimno brzo bežično i Wi‑Fi povezivanje.

Pregledavaj web, preuzimaj aplikacije i igre i streamaj videozapise putem 802.11ac Wi‑Fi-ja i ultrabrze bežične veze. A uz Bluetooth tehnologiju možeš biti povezan s Apple Watchem, vanjskim zvučnicima i drugim uređajima.

iOS 11. Bez njega iPhone ne bi bio iPhone.

Zahvaljujući jednostavnom sučelju, zapanjujućim značajkama i izrazitoj sigurnosti, iOS 11 najnapredniji je mobilni operativni sustav i temelj iPhonea SE. Prekrasno izgleda i prekrasno radi pa ćeš s njim i najjednostavnije zadatke obavljati s guštom.

 

 

Back to top