-23.3%

Aparat za kavu Krups EA890810

  • Broj nastavaka 15
  • Volumen posude za kavu 260 g
  • Kapacitet posude za prašinu 2,3 l
  • Snaga 1450 W

5.799,00 kn 4.449,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 16477 Category:

Moderni dizajn Krups aparata za kavu kombinira izvanredne performanse i ugodno korisničko iskustvo. Može se pohvaliti 2,3-litarskim spremnikom vode i šalicom za kavu volumena 260 grama. S snagom od 1450 W daje savršene rezultate i izvrsne performanse. Opremljen je s sustavom automatskog čišćenja AutoClean. Aparat za kavu koristit će funkciju Ultraflat Tamping kako bi napravio izvanredan pritisak kave, čime se osigurava iznimno pun okus. Zahvaljujući sustavu Thermoblock, brzo će se zagrijati i pobrinuti se da prva šalica kave bude vruća. S Krups aparatom za kavu započinjete dan s ukusnom šalicom vaše omiljene kave.

Brzo i jednostavno

Opremljen je 15 presets, koji će vaše omiljeno piće učiniti već pritiskom na jedan gumb. Možete pripremiti jak espresso, kremasti cappuccino, ukusni Caffe Latte ili ukusni čaj s različitim temperaturnim postavkama.

Dodatni intenzitet

Želite li još više intenziteta? S pritiskom na Extra Shot napravit ćete još intenzivniji okus uz dodatni espresso, a pritiskom na tipku Dark dobit ćete jaku, intenzivnu kavu.

Potpuni nadzor

Koristeći intuitivni OLED zaslon osjetljiv na dodir, vaše će piće biti spremno za trenutak, a vi ćete imati kontrolu nad svakim korakom pripreme.