OTVOREN PRVI TEHNO MAG PRODAJNI DUĆAN U ZAGREBU!

Tvrtka Tehno-mag d.o.o. je osnovana 1998 godine, od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu.

Nevjerojatno dinamičan rast poduzeća u BiH, u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Samsung, Whirlpool, Miele, BaByliss, Dyson, Daewoo, Krups, DeLonghi, Kenwood, Braun, te vlastita privatna trgovačka marka Elit.

Tvrtka Tehno-mag d.o.o. djeluje i u Republici Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdjevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trgovačkom markom.

Danas se Tehno-Mag nalazi na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu u vlastitoj modernoj poslovnoj zgradi kvadrature 2200m2, u kojoj se uz skladište, urede uprave smjestio i naš prvi maloprodajni dućan u Hrvatskoj u kojem možete ćete naći široku paletu svjetski poznatih brandova i dobiti pomoć našeg stručnog osoblja!