0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre NS THE LEGEND OF ZELDA ECHOES OF WISDOM
Novo

NS THE LEGEND OF ZELDA ECHOES OF WISDOM

Šifra: 29498
Igre Nintendo
  • PREORDER
  • Datum izlaska: 26.9.2024.
  • Spasite kraljevstvo
  • Udružite se sa tajanstvenom vilom
Cijena
59,99 EUR
59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

NS THE LEGEND OF ZELDA ECHOES OF WISDOM

Spasite kraljevstvo Hyrule – ovaj put uz mudrost princeze Zelde – u igri The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom za Nintendo Switch.

Ljudi iz Hyrulea nestaju kroz čudne procjepe koji su se pojavili, a s obzirom na to da je određeni mačevalac među nestalima, princeza Zelda mora spasiti svoje kraljevstvo.

Udružite se s tajanstvenom vilom Tri i iskoristite moć Tri Roda da naučite stvarati odjeke, imitacije stvari pronađenih u okolini. Te odjeke možete ponovo stvoriti kad god želite kako biste riješili zagonetke i pobijedili neprijatelje.

Stvarajte odjeke poput vodenih blokova kako biste dosegli nove visine, napravite mostove od starih kreveta, bacajte kamenje na neprijatelje ili pronađite vlastitu kreativnu kombinaciju odjeka kako biste sve obavili na svoj način. Čak možete stvoriti odjeke čudovišta koja će se boriti na vašoj strani!

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.