0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Ninja vrhunski kuhinjski uređaji

Ninjini premium kuhinjski uređaji čine brzo i jednostavno pripremanje ukusne hrane u vašem domu - bilo da kuhate za sebe, zabavljate prijatelje ili kuhate za cijelu obitelj.

Još lakša priprema hrane koju volite.

Nikada nije bilo lakše pripremati svoja omiljena jela kod kuće - bez obzira jeste li iskusni kuhar ili volite eksperimentirati, samouvjereni chef ili potpuni početnik u kuhinji.

Otkrijte moćne roštilje, multicook uređaje, friteze na vrući zrak, blendere i još mnogo toga.

Svaki Ninja proizvod je projektiran interno i razvijen kako bi pružio brzinu, snagu i nevjerojatne rezultate.

Ninja vam pruža više

Svaki Ninja uređaj ima višestruke funkcije - bilo da je riječ o fritezi na zrak koja istovremeno peče i grilla ili o blenderu koji se može pretvoriti u procesor hrane i uređaje za smoothie. Automatski programi obavljaju teški posao umjesto vas, a vama preostaju  - samo ukusni rezultati, svaki put.

NOVO

 

Ninja Woodfire Smoker

električni roštilj OG701EU

Tehnologija vatre

Integrirana kutija za pušenje sagorijeva pelete od 100% pravog drveta, pružajući prirodne arome drvene vatre vašim jelima.

Nudi dvije opcije pušenja: sporo i nisko pušenje za nježnu aromu dima ili brzo dodavanje okusa dima, pružajući korisnicima kontrolu nad intenzitetom dimljenog okusa.

Veliki prostor za kuhanje

Roštilj pruža obilje prostora za kuhanje, moguće je smjestiti 8 hamburgera, 16 kobasica, 2 rešetke rebara ili 2 kg svinjskog ramena na rešetku, čineći ga pogodnim za okupljanja i obiteljske obroke.

Roštiljanje bez okretanja

Super vruća komora za roštiljanje pruža brze i sočne rezultate s autentičnim okusom roštilja.

Hrana se brzo i ravnomjerno kuha uz pomoć tehnologije ciklonskog zraka - snažni ventilator kruži visoke temperature oko hrane za ravnomjerno kuhanje i pečenje sa svih strana, bez potrebe za okretanjem.

 

Savršeni krumpirići svaki put

Pripremite savšene krumpiriće ili povrće bez imalo ili s vrlo malo masnoće uz vrući zrak, koji kruži kroz posudu i ravnomjerno prži do savršenstva. 

Izaberi svoj model Ninja roštilja

Multicookeri

Raznolike opcije kuhanja

Bez obzira želite li brzo skuhati pod tlakom, pržiti hrskave grickalice, skuhati ukusne gulaše ili peći omiljeno meso, ova multicooker kuhala imaju sve opcije.

Kompaktni dizajn

Iako nudi veliki kapacitet od 6 litara, multi-kuhala stvorena su da budu kompaktna te da zauzimaju minimalnu površinu, što ih čini pogodnima za kuhinje s ograničenim prostorom.

Izaberite svoj Ninja multicooker

Blenderi i mikseri

AUTO-IQ programi

Unaprijed postavljeni inteligentni programi oslobađaju vas posla s kombiniranim obrascima rada kao što su miksanje i pauziranje. Nakon što se odabere unaprijed postavljeni program, on počinje odmah i automatski se zaustavlja kada se miješanje završi.

Za prekid miješanja prije završetka programa ponovno pritisnite trenutno aktivnu tipku.

Ukusno i zdravo

Za brzu pripremu ukusnih smoothijea i zdravih napitaka ili stvaranje različitih umaka, Ninja blenderi posao odrađuju s lakoćom.

Izaberite svoj Ninja blender

Što ćete pripremiti prvo?

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.