0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mobiteli & Tableti Zvuk Prijenosni zvučnici Marshall ACTON BT III Brown zvučnik

Marshall ACTON BT III Brown zvučnik

Šifra: 24924
Prijenosni zvučnici Marshall
  • Kultni dizajn
  • Impresivan zvuk
  • Iznimna kvaliteta zvuka
  • Savršeni spoj kvalitete i dizajna
Akcijska cijena
279,99 EUR
279,99 EUR
-7%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,67 EUR x 24 mjeseci
  • 15,56 EUR x 18 mjeseci
  • 23,33 EUR x 12 mjeseci
  • 31,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 299,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Marshall ACTON BT III Brown zvučnik

Podignite svoje glazbeno iskustvo na višu razinu s Marshall ACTON BT III Brown zvučnikom. Ovaj kompaktni, ali moćan zvučnik donosi izvanredan zvuk u prepoznatljivom Marshall dizajnu, savršeno spajajući stil i performanse.

Iznimna kvaliteta zvuka

ACTON BT III dolazi s Marshallovim bogatim nasljeđem u svijetu glazbene opreme. S dvije moćne zvučničke jedinice i visokotoncem, ovaj zvučnik isporučuje snažan zvuk koji će ispuniti vaš prostor kvalitetnim glazbenim notama. Bez obzira na žanr glazbe koji volite, ACTON BT III pruža jasan, balansiran i pun zvuk.

Kontrole na dohvat ruke

Kontrolirajte svoje glazbeno iskustvo putem Marshall Bluetooth aplikacije ili preko fizičkih kontrola na samom zvučniku. Prilagodite glasnoću, podesite bas i visoke tonove ili promijenite izvor glazbe - sve to jednostavno i brzo.

Jednostavna povezivost

Povežite svoje pametne uređaje s ACTON BT III putem Bluetooth veze i bezbrižno slušajte omiljenu glazbu. Bez obzira na to jeste li kod kuće, na pikniku ili na zabavi, ovo je savršeni pratitelj za dijeljenje glazbe s prijateljima.

Elegantan dizajn

ACTON BT III dolazi u prepoznatljivoj Marshall smeđoj boji s klasičnom mrežicom i detaljima u brončanoj boji, ističući se kao pravi estetski dragulj. Ovaj zvučnik će dodati dozu stila i elegancije svakom prostoru.

Lako prenosiv

S kompaktnim dizajnom i ugrađenom ručkom, ACTON BT III je jednostavan za prenošenje, omogućujući vam da glazbu dijelite s prijateljima gdje god da se nalazite.

Savršeni spoj kvalitete i dizajna

Marshall ACTON BT III Brown zvučnik je spoj vrhunske glazbene kvalitete i besprijekornog dizajna. Osvježite svoje svakodnevno iskustvo s glazbom uz ovaj izvanredan zvučnik.

Marshall ACTON BT III Brown zvučnik
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.