0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Periferija Miševi Logitech miš G903 Lightspeed 12.000 DPI

Logitech miš G903 Lightspeed 12.000 DPI

Šifra: 21612
Miševi logitech
  • Izvanredna udobnost
  • Pikselna preciznost
  • 16,8 milijuna boja
  • Brži i pouzdaniji
Cijena
80,68 EUR
80,68 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Pouzdanost potvrđuju vrhunski e-sportaši

U napetim trenucima latencija može biti presudna za pobjedu ili poraz. S milijunima u igri, vrhunski profesionalni e-sportaši mogu se osloniti na G903. Uz brzinu osvježavanja od 1 milisekunde i visoko optimiziranu bežičnu vezu na 2,4 GHz, G903 pruža nevjerojatnu responzivnost za vrijeme reakcije natjecateljske razine.

Izvanredna udobnost i brzina

Svaka komponenta G903 miša optimizirana je kako bi se smanjila težina i održala stabilnost. Svaki je dio konstrukcije analiziran i prilagođen kako bi se uklonili miligrami, gdje god je to bilo moguće – od tankih stijenki do šupljeg „prorezanog” hyperscroll dizajna kotačića. Tako je nastao bežični miš koji teži samo 110 grama te povećava udobnost tijekom dugog razdoblja uporabe i ubrzava responzivnost.

Pikselna preciznost

G903 je opremljen optičkim senzorom PMW3366, koji se smatra najboljim senzorom gaming miševa na tržištu. PMW3366 je dovoljno precizan da mu nije potrebno zaglađivanje, filtriranje i ubrzanje kroz čitavi DPI raspon (200 – 12.000 DPI) te pruža iznimnu točnost praćenja i dosljednu responzivnost pri svim brzinama. Za još bolju točnost i brzinu koristite podešavanje podloge Logitech gaming softvera kako biste podesili podlogu za igranje.

Najbolje od oba svijeta

Priključite kabel za prijenos podataka i punjenje kako biste jednostavno izmjenjivali bežični i žičani način rada bez prekida igre. Koristite priloženi USB adapter kako bi vam LIGHTSPEED USB prijemnik bio blizu i spreman za brzo izmjenjivanje žičanog i bežičnog načina rada.

Kontrola je u vašim rukama

Upotrijebite Logitech gaming softver za programiranje omiljenih naredbi i makro naredbi za svaku od 11 tipki.

Odaberite između 16,8 milijuna boja

Briljantni RGB omogućava vam da svjetlinu i boju osvjetljenja prilagodite svojem stilu, sustavu i okolini. Uz Logitech gaming softver možete odabrati pun spektar od približno 16,8 milijuna boja i sinkronizirati vrstu osvjetljenja i efekte s ostalim Logitech G uređajima.

Za dugotrajno igranje

G903 miš dolazi s ekskluzivnom tehnologijom prilagodbe brzine procesora, zahvaljujući kojoj senzor troši puno manje baterije i omogućava vam da igrate kontinuirano 32 sata – cijeli vikend natjecanja uz samo jedno punjenje. Pomoćnik baterije u Logitech gaming softveru obavještava vas o razini napunjenosti i daje procjenu trajanja baterije.
Trajanje baterije može varirati ovisno o uvjetima korisnika i računala.

Brži i pouzdaniji

G903 tehnologija prilagodbe brzine procesora osigurava maksimalnu brzinu praćenja i trajanje baterije, a istovremeno smanjuje trošenje koje najčešće nastaje zbog temperature, vlage, starosti i razlike u trošnosti pojedinih dijelova.

Pohranite svoje postavke

Zahvaljujući integriranoj memoriji, svoje postavke možete uvijek ponijeti sa sobom. Spremite postavke u memoriju na mišu i koristite svoje postavke na bilo kojem računalu bez potrebe za dodatnim softverom i prijavom za korištenje.
Logitech gaming softver je potreban za podešavanje postavki profila

Beskonačan kapacitet. Neograničena igra.

Logitech G zna da je budućnost gaminga bežična. Najbolji dokaz nenadmašne preciznosti igranja, brzine i bežične izvedbe bez kašnjenja su nagrađivani G900 i G403 gaming miševi. Sada iz jednadžbe uklanjamo vrijeme punjenja. Dodajemo POWERPLAY, prvi i jedini bežični sustav za punjenje gaming miševa, kako bi G903 i G703 bili napunjeni tijekom i nakon igranja.
POWERPLAY sustav za bežično punjenje prodaje se zasebno

Prilagođava se vašoj ruci i stilu

Potpuno prilagodljiv raspored tipki, dizajn koji omogućava korištenje lijevom i desnom rukom i prilagođenost gotovo svim načinima držanja miša, uključujući palm, claw i fingertip. Za one koji žele malo više težine, G903 dolazi s dodatnim odvojivim modulom za težinu od 10 g.

Precizno podešeno upravljanje

DPI prebacivanje u hodu omogućava vam programiranje i prebacivanje između maksimalno 5 postavki osjetljivosti, od ciljanja pikselne preciznosti (200 DPI) za pucanje snajperom, do strelovitih manevara (do 12.000 DPI) za brze okrete od 180 stupnjeva.
Logitech gaming softver je potreban za podešavanje DPI postavki.

Sadržaj pakiranja:

  • Miš
  • Plug-and-forget nano prijemnik
  • USB kabel za punjenje/prijenos podataka
  • Torbica za dodatke
  • Opcionalni adapter za bežični prijemnik
  • Opcionalni modul za težinu od 10 g
  • Opcionalne bočne tipke (2 lijeve, 2 desne)
  • Zaštitni poklopci za tipke (lijeva/desna)
  • Korisnička dokumentacija
Logitech miš G903 Lightspeed 12.000 DPI
Tehničke karakteristike
EAN 5099206083936
Jamstvo 24 mj.
Model G903
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.