0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Kuhinjski uređaji Posuđe Livoo pjenilica za mlijeko, 300ml, 500W 

Livoo pjenilica za mlijeko, 300ml, 500W 

Šifra: 27956
Posuđe Livo
  • Kapacitet od 300ml
  • Snaga od 500W
  • Neprianjajući premaz
  • Jednostavno čišćenje
Cijena
49,99 EUR
49,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Livoo pjenilica za mlijeko, 300ml, 500W

Livoo pjenilica za mlijeko, kapaciteta 300ml i snage 500W, idealan je dodatak vašoj kuhinji za pripremu savršeno pjenastog mlijeka. Bez obzira volite li cappuccino, latte ili toplo mlijeko, ovaj uređaj omogućava jednostavnu i brzu pripremu pjene vrhunske kvalitete.

Kapacitet od 300ml

S kapacitetom od 300ml, Livoo pjenilica za mlijeko omogućava pripremu dovoljno pjene za više šalica kave ili drugih napitaka. Ovo je savršeno rješenje za obiteljske doručke ili kada imate goste.

Snaga od 500W

Snaga od 500W osigurava brzo zagrijavanje i pjenu vrhunske kvalitete u samo nekoliko sekundi. Ovo znači da možete uživati u savršeno pripremljenim napicima bez dugog čekanja.

Neprianjajući premaz

Unutrašnjost pjenilice obložena je neprianjajućim premazom koji olakšava čišćenje i sprječava lijepljenje mlijeka za stijenke. Ovo osigurava dugotrajnu upotrebu uređaja i jednostavno održavanje.

Ergonomski dizajn

Livoo pjenilica za mlijeko dizajnirana je s naglaskom na jednostavnost korištenja. Ergonomski dizajn omogućava lako rukovanje, a prozirni poklopac omogućava praćenje procesa pjenjenja.

Jednostavno čišćenje

Neprianjajuća unutrašnjost pjenilice omogućava brzo i jednostavno čišćenje. Nakon upotrebe, dovoljno je isprati posudu toplom vodom i obrisati je mekanom krpom.

Automatsko isključivanje

Za dodatnu sigurnost, Livoo pjenilica za mlijeko opremljena je funkcijom automatskog isključivanja nakon završetka pjenjenja. Ovo sprječava pregrijavanje i osigurava sigurnu upotrebu.

Tehničke informacije

  • Kapacitet: 300ml
  • Snaga: 500W
  • Materijal unutrašnjosti: Neprianjajući premaz
  • Automatsko isključivanje: Da
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.