0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

LIVOO aparat za palačinke XXL

Šifra: 28838
Kuhinjski uređaji Livo
  • Velika površina za pečenje
  • Neprianjajuća ploča
  • Podesiva temperatura
  • Lako čišćenje
Cijena
54,99 EUR
54,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

LIVOO aparat za palačinke XXL

Livoo aparat za palačinke XXL idealan je izbor za sve koji vole uživati u ukusnim i savršeno pečenim palačinkama. Ovaj uređaj kombinira praktičnost, kvalitetu i moderan dizajn, čineći pripremu palačinki jednostavnom i brzom.

Velika površina za pečenje

Sa svojim XXL dimenzijama, ovaj aparat omogućava pripremu velikih palačinki, savršenih za obiteljsku večeru ili zabavu s prijateljima. Velika površina za pečenje osigurava ravnomjerno raspoređivanje topline, što rezultira savršeno pečenim palačinkama svaki put.

Neprianjajuća ploča

Livoo aparat za palačinke dolazi s neprianjajućom pločom, koja olakšava pečenje i čišćenje. Palačinke se lako okreću i ne lijepe se za površinu, omogućavajući vam da pripremite zdrave palačinke s minimalnom količinom ulja.

Podesiva temperatura

Opremljen termostatom s podesivom temperaturom, ovaj aparat omogućava precizno podešavanje topline prema vašim potrebama. Bez obzira volite li svoje palačinke tanko pečene ili dobro zapečene, ovaj uređaj zadovoljit će vaše želje.

Ergonomski dizajn

Livoo aparat za palačinke XXL dizajniran je s korisnikom na umu. Njegov ergonomski dizajn uključuje hladne ručke za sigurnu i jednostavnu uporabu, kao i stabilne nožice koje sprječavaju klizanje tijekom pečenja.

Lako čišćenje

Nakon pečenja, čišćenje je brzo i jednostavno zahvaljujući neprianjajućoj površini. Dovoljno je obrisati ploču vlažnom krpom, što štedi vaše vrijeme i trud.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.