0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Sve za auto, sport i zabavu Sport i zabava Igračke LEGO Education - SPIKE Essential 45345

LEGO Education - SPIKE Essential 45345

Šifra: 23719
Igračke Lego
  • Beskrajne mogućnosti
  • Velik izbog kockica
  • Probudite znatiželjnosti
  • Kutija za spremanje
Cijena
399,99 EUR
399,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,11 EUR x 36 mjeseci
  • 13,33 EUR x 30 mjeseci
  • 16,67 EUR x 24 mjeseci
  • 22,22 EUR x 18 mjeseci
  • 33,33 EUR x 12 mjeseci
  • 44,44 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

LEGO Education - SPIKE Essential 45345

LEGO® Education SPIKE™ Essential uzbuđuje učenike osnovnih škola za praktično STEAM učenje.

Ovo igračko iskustvo temeljeno na priči dio je LEGO Learning Systema i potiče učenike da istražuju STEAM koncepte dok doprinose pismenosti, matematici i razvoju socijalno-emocionalnih vještina. Ovaj set od 449 dijelova dolazi s 4 minifigure, svaka s vlastitim osobnostima, koje djeluju kao pripovjedači kako bi rješavanje problema bilo relevantno za sve učenike.

Blokovno kodiranje s ikonama i riječima pomoću jednostavnog hardvera - uključujući inteligentni 2-portni hub, 2 mala motora, light matrix i senzor boje - također oživljava kreacije učenika. Set uključuje i šareni izbor prepoznatljivih i primjerenih LEGO kocki, zamjenskih dijelova te izdržljivu kutiju za pohranu s obojenim ladice za sortiranje kako bi olakšao proces izgradnje i upravljanje u učionici. Kao dio LEGO Learning Systema,

 

SPIKE Essential nudi 5 jedinica s 8 lekcija od po 45 minuta, usklađenih s standardima STEAM-a. Svaka lekcija uključuje sveobuhvatne online nastavne planove s matematičkim i jezičnim nastavcima. Također pružamo ocjenjivačke rubrike i videozapise kako bismo podržali nastavnike. Kako bismo dodatno izgradili povjerenje nastavnika i pripremili ih za uspješno podučavanje STEAM-a pomoću LEGO Learning Systema, SPIKE Essential podržan je sveobuhvatnim programom profesionalnog razvoja.

 

4 prepoznatljive minifigure s različitim identitetima i karakteristikama potiču rješavanje problema i učenje socijalno-emocionalnih vještina. Uključuje 2 mala motora, senzor boje, 3x3 Matricu svjetla u boji i inteligentni Mali Hub s 2 I/O porta, Bluetooth povezivanjem, 6-osovinskim giroskopom i punjivom Li-ion baterijom s priključkom za punjenje i priključkom za povezivanje mikro USB-om. Set od 449 dijelova također uključuje odabir prepoznatljivih LEGO® kocki i zamjenskih elemenata za intuitivnu i jednostavnu izgradnju. Čvrsta kutija za pohranu s obojenim ladicama za sortiranje olakšava upravljanje u učionici. SPIKE™ aplikacija, koja koristi ikone i riječi temeljene na Scratchu i prilagođene uzrastu, pomaže u razvoju vještina kodiranja kod učenika. 5 jedinica od 8 x 45-minutnih, usklađenih s standardima lekcija potiču samostalno razmišljanje u području STEAM-a kroz igru, pripovijedanje i rješavanje problema. Sveobuhvatni nastavni resursi za svaku lekciju pružaju svakom nastavniku sigurnost za provedbu angažirajućih lekcija. Ključne obrazovne vrijednosti:

  • Razvijanje računalnog razmišljanja, uključujući stvaranje i modificiranje slijedova, testiranje, otklanjanje pogrešaka i korištenje petlji.
  • Istraživanje inženjerskog procesa dizajniranja, uključujući definiranje problema, brainstorming rješenja, te testiranje i usavršavanje prototipova.
  • Istraživanje znanstvenih koncepata energije, prijenosa energije i sudara.
  • Jačanje usmenih komunikacijskih vještina dok učenici surađuju i raspravljaju o svojim iskustvima.
  • Sudjelovanje u pripovijedanju temeljenom na rješavanju problema.
  • Razvijanje jezičnih vještina socijalno-emocionalnog karaktera pomažući glavnim likovima priče u rješavanju problema.

 

LEGO Education - SPIKE Essential 45345
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.