Kupi Samsung QLED, navijaj za Hrvatsku i osvoji Samsung Galaxy A6

Ovog tjedna očekuje te razlog više da navijaš za hrvatsku momčad u nadmetanju s Rusijom u polufinalu svjetskog prvenstva!

Ako se odlučiš za kupovinu Samsung QLED televizora, Samsung ti poklanja novi Samsung Galaxy A6 2018 i to u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u polufinale mundijala.

Opremi se idealnim zaslonom s milijardu boja koji će ti otkriti sve detalje akcija naše momčadi. Koliko god prijatelja bude ispred tvog novog ekrana, svi će uživati u kristalno jasnoj slici, bez obzira sjede li u sredini ili u samom kutu sobe.

Uđi u sjajan svijet mundijala, uroni u brzu i dinamičnu igru hrvatske repke i navijaj za pobjedu s još većim žarom, jer ako Hrvatska pobijedi RusijuSamsung ti daruje razlog više za slavlje: novi Galaxy A6 2018 na poklon! Ovaj telefon odlikuje sAMOLED zaslon koji gotovo da i nema rubova i donosi živopisnu rezoluciju s nevjerojatnim kontrastom. Sada možeš uživati u impresivnom i neometanom iskustvu, gdje god da se nalaziš i pratiti uspjehe hrvatske repke čak i u pokretu!

Akcija vrijedi za uređaje kupljene od 02.07. do 07.07.2018. u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u polufinale.

Potražite proizvode uključene u akciju >>

Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupovini.

Više detalja o načinu slanja računa potraži na: https://www.samsung.com/hr/offer/navijaj-za-repku-i-uz-qled-dobivas-na-poklon-gear-s3-frontier/

UVJETI AKCIJE