Prikazuje se svih 4 rezultata

Prikazati 12 24 36

Samsung Odyssey LC24RG50FQRXDU 144Hz 4ms Monitor

  • 1800R Zakrivljeni ekran
  • Brzina osvježavanja od 144 HZ
  • Game mode
  • Freesync
1.36736 kn

Xiaomi Mi 1C 23.8” Desktop Monitor

Xiaomi Mi 23.8” Desktop Monitor 1CDesktop monitor Xiaomi Mi 23.8″ dizajniran je kako bi Vam omogućio izvrsnu sliku i praktičnost korištenja prema vlastitim preferencama. Odlikuju ga izvrstan odaziv slike, super performanse i odlične značajke koje će ga smjestiti uz bok čak i monitorima većeg cjenovnog ranga! Izvrsnih dimenzija i modernog dizajna bez okvira, omogućiti će vam da svoj posao obavljate na najudobniji i najjednostavniji način.Panoramski pogled širok 178°Širokokutni IPS zaslon od 23,8 inča nudi vidno polje široko do 178° sa živopisnim i realističnim pogledom iz bilo kojeg kuta. Bez obzira koristite li ga na poslu ili u svakodnevnom životu, nudi jasnu i živopisnu sliku.Dizajn uskog okviraIzuzetan zaslon opremljen je atraktivnim dizajnom bez obruba koji se sastoji od uskih okvira s tri strane. Bilo da se koristi samostalno ili zajedno s drugim zaslonima, omogućuje vam uživanje u bezgraničnom pogledu.Super tanko kućište od 7,3 mmNajtanji dio kućišta mjeri samo 7,3 mm, a cijeli monitor je izvrsno dizajniran, diskretnih dimenzija kako bi uštedio prostor na radnom stolu. Zahvaljujući tankom i jednostavnom kućištu pogodan je za ugradnju u bilo koji dom ili ured.Sjajne boje, živopisne slikeUgrađeni zaslon prikazuje sadržaj u punoj HD rezoluciji 1920x1080p i nudi jasnu i živopisnu sliku punu detalja i sofisticiranosti.Smanjenje plavog svjetlaMetoda smanjenja plavog svjetla može filtrirati kratkovalno plavo svjetlo koje oštećuje oči, a time smanjuje stres u očima i omogućuje ugodniji rad.

1.05157 kn

Xiaomi Mi 1C 23.8” Monitor

  • Full HD IPS
  • Frekvencija 60Hz, 6ms
  • Tehnologija bez treperenja
  • HDMI, VGA
99900 kn

XIAOMI Mi Curved Gaming Monitor 34″

Okružite se uzbudljivim doživljajem igranja i zabave

21: 9 Ultraširok panoramski pogled Vam omogućuje brzu procjenu cijelog krajolika kako biste dobili prednost.
– pruža 30% širi prikaz od standardnih 16:9 monitora.

Izuzetno visoke razlučivosti, visoke svjetline i visokog kontrasta. Zapanjujući prizori zahtijevaju zapanjujuću kvalitetu slike visoke razlučivosti.
Razlučivost ultra visoke rezolucije 3440 × 1440 otkriva izuzetno realne detalje u svakom kutku scene, oživljavajući spektakularne svjetove igara.
Sa svjetlinom do 300 nita i visokim omjerom kontrasta 3000: 1, monitor prikazuje jasne, živopisne lijepe slike od zasljepljujuće bijele do ponoćno crne.

Visoka brzina osvježavanja
Visoka brzina osvježavanja od 144 Hz i vrijeme odziva od 4 ms učinkovito smanjuju zastajkivanje i pojavu duhova u igrama.
U pucačkim igrama koje zahtijevaju brze reakcije,kada je brzina ključna za pobjedu, to olakšava precizno ciljanje i pogađanje cilja.

AMD FreeSync Premium
Tehnologija AMD FreeSync Premium održava sinkronizaciju slike s velikom brzinom kadrova, smanjujući zastajkivanje, crte i kidanje zaslona tijekom igranja, radi uglađenije slike koja vam daje veliku prednost.

Nisko plavo svjetlo, nema vidljivog treperenja
Opremljen tehnologijom za kontrolu i smanjenje plavog svjetla i treperenja – filtrira visokoenergetsko plavo svjetlo za dugotrajnu jasnu sliku kako bi učinkovito smanjio naprezanje očiju.

3.38900 kn