0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Tko smo mi?

TEHNO-MAG d.o.o. jedan je od vodećih distributera potrošačke elektronike i kućanskih uređaja u regiji, a u prodajnom asortimanu između ostalih brandova zastupa Dyson, Fitbit, Babyliss, Braun, Sony, Samsung, SEB grupaciju, kao i DeLonghi grupaciju.

TEHNO-MAG distribuira svoje proizvode prema svim velikim trgovačkim lancima te specijaliziranim velikim i malim trgovinama kućanskih aparata na području HR, a sveukupno surađuje s preko 400 partnera iz regije i Svijeta.

Kontinuirani razvoj, praćenje trendova i širenje asortimana omogućili su uspjeh maloprodajnih lanaca, kao i online trgovine.

Naša vizija

Postati i ostati prvi izbor klijenta zbog prepoznatljivosti po kvaliteti, cijeni i usluzi.

Naša misija

Osigurati, zadržati i razvijati visoku kvalitetu u prodaji robe i usluga koje zadovoljavaju potrebe kupaca. Dijeliti poslovni uspjeh s kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Nastavi svoju karijeru u TEHNO-MAG-u

Orijentirani smo na budućnost i napredak u poslovanju, a timski rad je na tom putu iznimno važan. Velika strast prema tehnici i tehnološkim inovacijama, usmjerenost na učinak, otvorena komunikacija i naša dinamičnost, omogućuju nam da svakodnevno pomičemo granice u poslovanju. Želimo biti najbolje mjesto za rad, gdje su ljudi inspirirani da daju ono najbolje od sebe.

Ako si se prepoznao, preostaje samo da napraviš prvi korak - pošalji nam svoju prijavu za otvorene natječaje za posao ili nam pošalji otvorenu molbu kako bi te imali u našoj bazi.

Čime se bavimo?
 

Misliš da bi dobro kliknuli?

Istraži otvorene pozicije:

Nisi pronašao/la što tražiš?

Ako želiš postati dio našeg tima, a na popisu pozicija ne nalaziš onu koja odgovara tvojim interesima, pošalji nam otvorenu molbu, a mi ćemo ti se povratno javiti čim se otvori slična pozicija.

posao@tehno-mag.hr

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.