0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mobiteli & Tableti Pametni satovi i narukvice Pametni satovi Garmin Pametni sat Forerunner 245 Music Black

Garmin Pametni sat Forerunner 245 Music Black

Šifra: 22017
Pametni satovi Garmin
  • Idealni i izdržljivi materijali
  • Kompaktan dizajn
  • Garmin trener
  • Connect IQ™ trgovina
Cijena
239,99 EUR
239,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,00 EUR x 24 mjeseci
  • 13,33 EUR x 18 mjeseci
  • 20,00 EUR x 12 mjeseci
  • 26,67 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Garmin Pametni sat Forerunner 245 Music Black

Kompaktan dizajn

Elegantan je i lagan, savršen za trčanje i svakodnevno nošenje.

Idealni i izdržljivi materijali

Forerunner 245 Music sadrži silikonski remen otporan na znoj i izdržljivo Corning® Gorilla® Glass 3 staklo, pa se može nositi sa svim uvjetima.

Preporučeno vježbanje dana

Radi personaliziranih smjernica za treniranje dobit ćete preporuke za trčanje dana različitih intenziteta na temelju prethodnih treninga, razine kondicije i vremena oporavka.

Garmin trener

Ove sadrže savjete stručnih trenera i besplatne planove treniranja koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat.

Ugrađene sportske aplikacije

Promijenite svoju rutinu vježbanja profilima aktivnosti za biciklizam, plivanje u bazenu, trčanje na atletskoj stazi, vježbanje na orbitreku, steper i druge aktivnosti.

Mjerenje pulsa na zapešću

Steknite uvid u podatke o pulsu3 uz upozorenja ako vam je puls previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjerite napor svog srca tijekom aktivnosti, čak i pod vodom.

Ugrađeni GPS

Pratite gdje trčite i dobijte točnu statistiku koja uključuje udaljenost, tempo i intervale.

Dinamika trčanja

Kada se upotrebljava s kompatibilnim dodatnim uređajem1, Forerunner 245 Music mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

Maksimalni VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

Senzol pulsnog oksimetra

Ovaj senzor pulsnog oksimetra na zapešću procjenjuje zasićenost krvi kisikom4 i može vam dati uvid u to kako vaše tijelo apsorbira kisik, pogotovo dok spavate.

Status treniranja

Ovo mjerenje procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

Efekt vježbanja

Saznajte kako vaše vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog Efekt vježbanja .

Opterećenje treniranja

Ova vam statistika mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Savjetnik za oporavak

Ugrađeni savjetnik za vrijeme oporavka nakon svakog vam vježbanja savjetuje koliko dugo trebate odmarati prije novog napora. Pri tom uračunava čak i cjelodnevni stres, spavanje i dnevnu aktivnost koja se ne odnosi na vježbanje.

Minute intenzivnog vježbanja

Uz poboljšanja na temelju smjernica Svjetske zdravstvene organizacije sada ćete znati kada ste i tijekom kojih aktivnosti u danu zaradili minute intenzivnog vježbanja.

Trajanje baterije

Trčite do mile volje uz sat koji ima dovoljno snage da vas prati. Baterija traje do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 6 sati u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe.

Senzor enerije

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

Praćenje menstruacije

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect™. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Pojedinosti možete primati čak i na zapešće zahvaljujući widgetu za praćenje menstrualnog ciklusa i aplikaciji za praćenje trudnoće.

Glazba na vašem zapešću

Preuzmite do 500 pjesama i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify®, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata).

Pametne obavijesti

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnom pametnom telefonu.

Funkcija livetrack

LiveTrack vašim prijateljima i članovima obitelji omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu5 te čak i pregled cijele prethodno isplanirane staze. Budite bezbrižni jer će vaši najbliži znati točno kuda se vozite ili trčite.

Sigurnost i praćenje

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda2.

Connect IQ™ trgovina

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine.

Sinkronizacija s aplikacijom GARMIN CONNECT™

Prenesite aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

Garmin Pametni sat Forerunner 245 Music Black
Tehničke karakteristike
EAN 753759217211
Jamstvo 24 mj.
Model Forerunner 245
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.