0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Još više Google-a

Fitbit Charge 6 dolazi s Google Essential aplikacijama koje ti omogućuju korištenje Google Wallet-a za lakša i brža plaćanja i Google Maps integriran za preciznije praćenje uz turn-by-turn navigaciju. 

Upoznaj svoje tijelo, rasturi vježbe

Izaberi predefinirane vježbe kao što su trčanje, vožnja biciklom, vježba uz ples, vježbe za snagu i izdržljvost i još mnoge druge te prati svoj napredak i potrošnju kalorija. 

Kreći se u ritmu

Fitbit Charge 6 dolazi s Youtube Music control upravljačkim sučeljem za upravljanje muzikom dok se vi bavite s preko 40 vrsti predefiniranih vježbi.
 
Pratite  otkucaje srca, korake, udaljenost i koliko ste kalorija potrošili tokom svoje vježbe.

Fitbit najtočniji monitor otkucaja srca

60% točnije mjerenje otkucaja srca dok vježbate s ECG aplikacijom koja vas upozorava u slučaju nepravilih otkucaja i EDA senzorom koji vas upozorava na visoku razinu stresa.  

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.