0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Kuhinjski uređaji Blenderi Exido Smoothie to go blender, 0,6L, 350W

Exido Smoothie to go blender, 0,6L, 350W

Šifra: 27955
Blenderi
  • Kapacitet od 0.6L
  • Snaga od 350W
  • Prijenosna boca
  • Jednostavno korištenje
Cijena
34,99 EUR
34,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Exido Smoothie to go blender, 0,6L, 350W

Exido Smoothie to go blender, kapaciteta 0,6L i snage 350W, savršen je alat za pripremu brzih i zdravih napitaka. Ovaj kompaktni blender omogućava vam da uživate u svježim smoothiejima, proteinskim napicima i drugim zdravim poslasticama bilo kada i bilo gdje.

Kapacitet od 0,6L

S kapacitetom od 0,6 litara, Exido Smoothie to go blender idealan je za pripremu pojedinačnih porcija. Ovo je savršena veličina za vaš jutarnji smoothie ili osvježavajući napitak nakon vježbanja.

Snaga od 350W

Snaga od 350W omogućava brzo i učinkovito blendanje voća, povrća, leda i drugih sastojaka. Bez obzira na to koliko su sastojci tvrdi, ovaj blender će ih lako pretvoriti u glatku i kremastu smjesu.

Prijenosna boca

Blender dolazi s prijenosnom bocom koja omogućava da vaš smoothie ponesete sa sobom. Boca je dizajnirana s poklopcem koji sprječava prolijevanje, što je čini idealnom za korištenje u pokretu - bilo da idete na posao, u teretanu ili na izlet.

Jednostavnost korištenja

Exido Smoothie to go blender dizajniran je za jednostavnu upotrebu. Samo stavite sastojke u bocu, pričvrstite je na blender, pritisnite gumb i vaš smoothie je spreman za nekoliko sekundi.

Lako čišćenje

Prijenosna boca i noževi mogu se lako odvojiti, što olakšava čišćenje. Sve dijelove možete oprati pod mlazom vode ili u perilici posuđa, štedeći vam vrijeme i trud.

Kompaktni dizajn

Kompaktni dizajn ovog blendera omogućava jednostavno skladištenje. Zauzima minimalan prostor u vašoj kuhinji, što ga čini idealnim za male stanove ili kuhinje s ograničenim prostorom.

Moderni izgled

Sa svojim modernim i elegantnim izgledom, Exido Smoothie to go blender lijepo se uklapa u svaku kuhinju. Njegov atraktivan dizajn čini ga ne samo praktičnim, već i estetski ugodnim dodatkom.

Tehničke informacije

  • Kapacitet: 0,6L
  • Snaga: 350W
  • Materijal boce: BPA-free plastika
  • Prijenosna boca: Da, s poklopcem
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.