0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Bijela i ugradbena tehnika Electrolux EWH 50 SI BE EEC bojler, crni

Electrolux EWH 50 SI BE EEC bojler, crni

Šifra: 26339
Bijela i ugradbena tehnika Electrolux
  • Ugrađen Wi-Fi
  • Zapremnina bojlera 50 l
  • Funkcija pametne memorije
  • X-Heat — sustav "suhih" grijaćih elemenata
Cijena
385,00 EUR
385,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,69 EUR x 36 mjeseci
  • 12,83 EUR x 30 mjeseci
  • 16,04 EUR x 24 mjeseci
  • 21,39 EUR x 18 mjeseci
  • 32,08 EUR x 12 mjeseci
  • 42,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Electrolux EWH 50 SI BE EEC bojler, crni

Electrolux serije SI Električni akumulacijski grijač vode s emajliranim unutarnjim rezervoarom, inverterskim upravljanjem i najvećom klasom energetske učinkovitosti.

Tehnologija digital INVERTER

Jedinstvena tehnologija, prvi put implementirana u grijačima vode, ima za cilj smanjiti opterećenje električne mreže i grijaćih elemenata automatskom promjenom snage grijaćih elemenata. Drugim riječima, grijaći elementi sami podešavaju i zagrijavaju vodu unutar grijača vode takvom snagom koja je objektivno potrebna u određenom vremenskom razdoblju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, štedi se i električna energija i resurs rada grijaćih elemenata, budući da grijaći elementi više ne rade punim kapacitetom kada to nije potrebno!

Tehnologija SMART MEMORY

Ovo je tehnologija za pamćenje korisničkih navika.
Nakon prvih 7 dana upoznavanja grijača vode sa vašim navikama, više možete ne razmišljati o upravljanju grijačem vode, uređaj će, na temelju vaše upotrebe prije toga, izraditi algoritam prema kojem će raditi u budućnosti - odlučit će sam kada vam treba pripremiti toplu vodu.

Elektronička anoda

Grijači vode serije opremljeni su aktivnom anodom (elektronička anoda). Anoda je titanska šipka i pruža zaštitu od korozije kad god je grijač spojen na napajanje.
Elektronička anoda ne zahtijeva zamjenu, godišnje održavanje i deset puta povećava zaštitu unutarnjih stijenki grijača od korozije.

R-Socket utičnica za Bloetooth Sound

SI kompatibilan je s bežičnim prijenosnim zvučnikom Electrolux Mini beat.

Ugrađeni Wi-Fi

Povezivanje s Wi-Fi mrežom omogućuje daljinsko upravljanje grijanjem vode iz bilo kojeg mjesta u svijetu. To će vam omogućiti ne samo zagrijavanje vode do vašeg dolaska na potrebnu temperaturu, već i značajno uštedjeti troškove energije.

X-HEAT tehnologija

Sustav "SUHIH" grijaćih elemenata - "X-Heat" je sustav u kojem grijaći elementi nemaju izravan kontakt s vodom. Grijaći elementi nalaze se u posebnim metalnim kućištima pričvršćenima na prirubnicu u donjem dijelu rezervoara, što ograničava stvaranje kamenca na grijaćim elementima i značajno povećava njihov vijek trajanja.

Sanitarni antibakterijski tretman vode BACTERIA STOP SYSTEM

Sustav profesionalnog antibakterijskog tretmana vode Bacteria Stop System je ciklus toplinskih tretmana (zagrijavanje do 70 °C) vode unutar grijača vode, tijekom kojeg se vegetativni oblici mikroorganizama koji se nalaze u vodi i aktivno razmnožavaju kada uređaj ne koristi se dugo vrijeme.

Način rada protiv smrzavanja

Automatsko održavanje temperature u rezervoaru ne niže od + 4 °C.

Sigurnosni sustav na više razina

SI ima višestupanjski sigurnosni sustav. Poseban termostat sprječava zagrijavanje vode iznad 75 °C. Sigurnosni odvodni ventil štiti uređaj od previsokog tlaka, a uređaj za zaostalu struju na električnom kabelu štiti od curenja električne energije.

Svestranost grijača vode i zaslona

Grijači vode serije univerzalni su u instalaciji: mogu se instalirati okomito i vodoravno, što otvara velike mogućnosti za odabir prikladnog mjesta u prostoriji. Zbog svog modernog ravnog oblika i kompaktnih dimenzija, grijači vode nije teško postaviti u bilo koju prostoriju male veličine.
Također možete promijeniti orijentaciju zaslona postavljajući ga okomito ili vodoravno.

Podešavanje tajmera

Sada grijači vode Electrolux pružaju mogućnost postavljanja tajmera ili odgođenog grijanja - uređaj će samostalno izračunati vrijeme zagrijavanja vode prema korisničkim postavkama, uključiti unaprijed i započeti grijanje. Samo postavite vrijeme u kojem vam je potrebna topla voda.

Tri načina snage

Funkcija pola snage može se odabrati na upravljačkoj ploči. Omogućuje vam uštedu energije i korištenje uređaja u prostorijama s ograničenom mrežnom snagom, na primjer, u vikendici. Nakon podešavanja pune snage aktivira se funkcija brzog zagrijavanja na zadanu temperaturu.

Inteligentno upravljanje

Pomoću upravljačke tipke i LED zaslona možete postaviti željenu temperaturu grijanja s točnošću od 1 °C. Tijekom zagrijavanja, trenutna temperatura unutar grijača vode bit će prikazana na LED zaslonu.

Ekološki način rada

Model SI ima funkciju ekološkog načina rada u kojem će se voda zagrijati na temperaturu od oko 55 °C. Na ovoj temperaturi radni vijek grijaćeg elementa raste, voda se dezinficira i kamenac se praktički ne stvara.

Tehničke informacije:

  • Digitalna INVERTER tehnologija glatke promjene snage
  • Funkcija pametne memorije
  • Ugrađeni Wi-Fi
  • X-Heat — sustav "suhih" grijaćih elemenata
  • Zapremnina bojlera 50 l
  • Kontrola iz mobilne aplikacije putem Wi-Fi
Electrolux EWH 50 SI BE EEC bojler, crni
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.