0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Može li vam šalica kave omogućiti da letite?

Registrirajte se na www.delonghiputovanje.com s pomoću jedinstvenog koda koji se nalazi na poleđini i osvojite let u jedan od europskih gradova po izboru. 

Ako ste u razdoblju od 01. listopada do 31. prosinca 2019. kupili De’Longhi superautomatski aparat za espresso kavu s posudom za mlijeko, izvrsno ste odabrali!

Sačuvajte račun dobiven u trgovini i potražite jedinstveni kod.

Posjetite www.delonghiputovanje.com i unesite jedinstveni kod kako biste se mogli registrirati i odabrati odredišta i letove. Imate pravo unijeti tri opcije leta.

Ispišite registraciju u pdf formatu i s kopijom računa ili dokazom o kupnji pošaljite ju na adresu: Inspire- Rix, DeLonghi Putovanje, Hoto Tower, Savska cesta 32, 10000 Zagreb, Hrvatska, s naznakom na omotnici „Besplatan De’Longhi let”.

E-poštom ćete primiti personaliziranu poveznicu i imat ćete 48 sati za unošenje svih detalja o putovanju.

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.