0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Candy 5 godina jamstva

Candy sušilica rublja CSE C9DG-S (B) 9kg, Kondenzacijska

Šifra: 27138
Sušilice Candy
Kapacitet sušenja [kg]
Kapacitet sušenja [kg]
9
Dimenzije (ŠxDxV) [cm]
Dimenzije (ŠxDxV) [cm]
60 x 59 x 85
Energetski razred
Energetski razred
B
Emisija buke (u dB)
Emisija buke (u dB)
68
Cijena
369,99 EUR
369,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,28 EUR x 36 mjeseci
  • 12,33 EUR x 30 mjeseci
  • 15,42 EUR x 24 mjeseci
  • 20,56 EUR x 18 mjeseci
  • 30,83 EUR x 12 mjeseci
  • 41,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Candy sušilica rublja CSE C9DG-S (B) 9kg, Kondenzacijska

Smart Pro

Candy Smart Pro sušilica rublja je pametan izbor za uštedu vremena. Svestrana, brza i pouzdana, Candy Smart Pro sušilica nudi kompletan set brzih ciklusa za manje od 90 minuta kako bi zadovoljila vaše dnevne potrebe.

Pametno korisničko iskustvo

Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, savjeta i trikova za održavanje i tehničke podrške.

Više od 20 dodatnih programa

Uz Candy simply Fi aplikaciju jednostavno se povežite uz vašu sušlicu rublja. Uz Download Cycles funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.

Vođeno sušenje i sinkronizacija

Sušenje nikad nije bilo lakše! Zahvaljujući funkciji vođenog sušenja rublja, vaša sušilica predlaže idealan program davanjem informacija kao što su tip tkanine ili željeni nivo sušenja. Alternativno, zahvaljujući funkciji sinkronizacije, aplikacija vam može reći koji je najbolji program sušenja rublja i podesiti točno trajanje, na osnovu težine i ciklusa pranja koji je upravo izvršen.

Snap & Dry funkcija

Sa Snap & Dry funkcijom, briga o rublju postaje još inovativnija! Na kraju pranja jednostavno napravite fotografiju svoje mokre odjeće i saznajte koji je najbolji i najbrži program sušenja. Tako možete uštedjeti i vrijeme i novac.

hOn App: najpametnije iskustvo sušenja

Uz Candy hOn aplikaciju, korištenje sušilice nikad nije bilo tako jednostavno! Otvorite aplikaciju i uživajte u širokom spektru programa, funkcija, savjeta i statistici korištenja. Uz to, zahvaljujući daljinskom multi - korištenju moći ćete i da upravljate svojim aparatom gdje god da se nalazite putem pametnog telefona.

Super Easy iron (lako peglanje)

Duplo manje gužvanja, duplo manje peglanja. Vaša nova sušilica smanjuje količinu nabora zahvaljujući posebnom ritmu okretanja bubnja u oba smjera i sistemu protiv gužvanja, prije i poslije ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage također osigurava izvrstan nivo vlažnosti za olakšano peglanje rublja.

Statistika i održavanje

Kako pripaziti na potrošnju? Jednostavno otvorite hOn aplikaciju i nabavite statistiku u realnom vremenu i izvještaje o potrošnji kako biste poboljšali navike korištenja. Uz to, Aplikacija vam šalje podsjetnike o svim neophodnim aktivnostima održavanja, kako bi produžila vijek trajanja vašeg aparata i osigurala sjajne rezultate u godinama koje dolaze.

Visok otvor vrata

Pamtean dizajn, jednostavna za korištenje. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate odjeću u sušilicu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje sušilice rublja.

KG Detector

Uštedite do 70 % vremena i novaca. Ne trebate se bojati da ćete staviti malu količinu rublja na sušenje - Candy ima savršeno rješenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70 % energije i vremena. Posebni senzori težine i vlažnosti mjere količinu rublja i automatski zaustavljaju sušenje kada rublje dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji moguće je osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja rublja.

Dodatni programi

Idealno rješenje za svaku potrebu. Otvorite Candy hOn aplikaciju i pristupite listi od više od 40 programa koji vam omogućavaju da brzo dobijete najbolji nivo sušenja odjeće. Osim toga, možete organizirati svoju rutinu tako što ćete sačuvati najčešće korišćene cikluse i podesiti podsjetnike za kraj sušenja.

Maksimalna fleksibilnost

Izaberite najbolji trenutak za sušenje vašeg rublja. Nove Candy sušilice za rublje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja točno kada želite, s mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. S ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas dočekalo svježe osušeno rublje kada se vratite kući.

Candy sušilica rublja CSE C9DG-S (B) 9kg, Kondenzacijska
Tehničke karakteristike
EAN 8059019037967
Jamstvo 24 mj.
Model CSE C9DG-S
Energetski razred B
Kapacitet sušenja [kg] 9
Emisija buke (u dB) 68
Dimenzije (ŠxDxV) [cm] 60 x 59 x 85
Boja Bijela
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.