0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung Galaxy Unpacked

02.07.2024.

Galaxy AI is here

Otkrijte ultimativno Galaxy AI iskustvo, sada na Galaxy preklopnim uređajima. Ostvarite maksimum iz života, pod Vašim uvjetima. Bilo da se radi o kreativnosti ili produktivnosti, maksimalno iskoristite i budite prisutni u svakm trenutku na novi način s našim novim preklopnim uređajima.

Registriraj se ovdje i ostvari pravo na poklon u vrijednosti od 249 €*.

*Pravo na poklon ostvaruje se uz uvjet registracije za praćenje Galaxy Unpacked događaja, kupnje uređaja koji su predmet ove promocije i registracije u Samsung Members aplikaciji do 23.8.2024. Preporučena maloprodajna cijena. Stvarna vrijednost poklona može se razlikovati ovisno o odabranom prodajnom partneru koji samostalno određuje iznos cijene. Detalje promocije i pregled prodajnih partnera koji u njoj sudjeluju potražite na samsung.com/hr po završetku Galaxy Unpacked prijenosa.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.