0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Posjetite 6. InDizajn sajam interijera u Areni Zagreb

06.10.2023.

Želite li osvježiti vaš interijer ili se inspirirati najnovijim trendovima u svijetu dizajna? Onda ne propustite 6. InDizajn sajam interijera!

Na više od 5000 kvadrata izlagačkog prostora, od 6. do 8. listopada 2023. godine će se u Areni Zagreb okupiti brojni izlagači iz područja opremanja interijera, renomirani stručnjaci i arhitekti.

TehnoMag vam na ovogodišnjem sajmu donosi super popuste, inspirirajuće ideje i najnovije inovacije iz svijeta tehnologije.

Posjetite BaByliss, Dyson ili Fitbit štand jer vas čekaju popusti od 20%.

Samo Dyson radi kao Dyson

Dyson, sinonim za vrhunsku tehnologiju i inovacije, predstaviti će svoje najnovije uređaje, koji će vas ostaviti bez daha. Očistite i pročistite vaš dom s lakoćom, koristeći najnoviju tehnologiju. Uz popust od 20%, sada je pravo vrijeme da osvježite vaš dom s novim Dyson uređajima.

Dyson ponudu pogledajte ovdje.

Pratite vaše zdravlje i aktivnosti uz Fitbit

Zdravlje je naš najvažniji resurs, a Fitbit vam pomaže da ga pomno pratite. Fitbit pametni uređaji za praćenje zdravlja i aktivnosti pomažu vam da ostanete motivirani i zdravi. Sada možete ostvariti svoje fitness ciljeve po povoljnijoj cijeni, jer Fitbit nudi 20% popusta tijekom trajanja sajma. 

Fitbit ponudu pogledajte ovdje.

Osigurajte si savršenu frizuru baš svaki dan uz BaByliss

BaByliss uređaji za stiliziranje pomažu vam da izgledate sjajno baš svaki dan. Od sušila za kosu do uređaja za oblikovanje kose, BaByliss ima sve što vam treba za postizanje profesionalnih rezultata kod kuće. Sada možete postići savršeni izgled uz super popust, jer su svi proizvodi sniženi 20% tijekom trajanja InDizajn sajma.

BaByliss ponudu pogledajte ovdje.

Ne propustite priliku da pronađete najbolje proizvode za vaš dom po nevjerojatnim cijenama na 6. InDizajn sajmu interijera. Osvježite vaš prostor, poboljšajte vaše zdravlje i izgledajte sjajno uz Babyliss, Dyson i Fitbit!

Vidimo se na sajmu!

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.