0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Panasonic kupi i nagradu pokupi!

09.12.2022.

Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji vrijedne nagrade!

Kupi neki od Panasonic proizvoda do 10. siječnja 2023., prijavi se online i sudjeluj u velikoj nagradnoj igri u kojoj te čekaju televizori, soundbarovi, zvučnici, fenovi, četkice za zube i druge vrijedne nagrade.

Kako sudjelovati?

  1. Kupi novi Panasonic proizvod iz neke od sljedećih kategorija: televizori, audio/video proizvodi i slušalice, digitalni fotoaparati, mali kućanski aparati, proizvodi za osobnu ljepotu i njegu, fiksni telefoni i mobilni telefoni za jednostavnu upotrebu.
  2. Na mobitelu ili računalu najkasnije do 10. siječnja 2023. u 23:59:59 posjeti www.nagradu-pokupi.com i registriraj svoju kupnju: ostavi podatke za kontakt i priloži sken ili fotografiju računa na kojoj se jasno vidi naziv proizvoda, naziv trgovca i datum.
  3. To je to! 16. siječnja Panasonic će izvući 20 sretnih dobitnika i objaviti ih na webstranici nagradne igre u roku od 8 dana od izvlačenja.

Koje su nagrade?

U ovoj nagradnoj igri možeš osvojiti jednu od čak 7 vrijednih nagrada.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavi kupnju svog Panasonic proizvoda na www.nagradu-pokupi.com do 10. siječnja 2023. u 23:59:59

Ovdje možeš pročitati sve detalje nagradne igre.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.