0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Upoznajte Gorenje by Ora ïto kolekciju

Baš poput mađioničara koji stvara iluziju pokretom ruke, tako i vi možete flambirati sa lakoćom. Sve je moguće sa novom kolekcijom kuhinjskih aparata koje je dizajnirao poznati francuski dizajner Ora Ïto. Aparati su jednostavni, intuitivni i integriraju sve ono najbolje što tehnologija može ponuditi. Istražite sve njihove trikove!

25.01.2018.

Gorenje, jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih uređaja, poznat po uspješnim suradnjama s najpoznatijim imenima iz svijeta dizajna, eksluzivno je predstavio novu liniju kućanskih uređaja Gorenje by Ora ïto. Deset godina nakon prve, iznimno uspješne suradnje, ovaj je dvojac pokazao svoje vještine u stvaranju naizgled jednostavnih, a istovremeno kompleksnih remek-djela.

Na predstavljanju dizajnerske linije u trgovačkom centru Lesnina Jankomir, novu su kuhinju budućnosti prvi pogledali brojni arhitekti, dizajneri interijera te poznati ljubitelji dizajna: Iva Šulentić, Antonija Stupar Jurkin, Ana Maras Harmander, Mirjana Mikulec, Lucija Lugomer...

Gorenje by Ora ïto kuhinjski uređaji te mali kućanski uređaji reflektiraju već poznati jedinstveni stil francuskog dizajnera, takozvani simplexity – stil koji rastvara kompleksnost u čiste i jednostavne linije. Tako jednostavno, a tako kompleksno. Baš kao što su i kuhinjski uređaji koji krase moderno uređen dom. Glatko crno ili bijelo staklo prekriva uređaje, a u savršenoj kombinaciji s metalnom drškom stvaraju dizajn koji će položiti svaki test vremena i uzdići se iznad prolaznih trendova. Pravi ljubitelji stila prepoznat će potencijal pomicanja granica u svojem urbanom okruženju te uživati u kreiranju novih okusa i tekstura te novih kulinarskih eksperimenata, koristeći uređaje iz širokog asortimana Gorenje by Ora ïto kolekcije.

U kuhinji budućnosti nalaze se svi uređaji koji čine život jednostavnijim i lakšim. Tu su samostojeći hladnjaci – zamrzivači vrhunskih performansi, pećnice velikog obujma koje ispunjavaju sve zahtjeve korisnika, indukcijske ploče koje imaju napredna tehnološka rješenja poput PowerBoosta ili BridgeZone funkcija, zidne ili otočne nape koje plijene pažnju minimalističkim dizajnom, te perilice posuđa koje imaju kapacitet do čak 16 servisa posuđa, a za potpuno suho posuđe pobrinut će se čarobna funkcija TotalDry.

Gorenje je oduvijek bio predvodnik u svijetu kućanskih uređaja. Kad su u pitanju napredna tehnološka rješenja, naši uređaji prate vrhunske standarde, no, kako bi kuhanje bilo istinski užitak i čarolija, potreban je savršen dizajn koji je istovremeno inovativan, jednostavan i intuitivan. Upravo tako možemo opisati kolekciju Gorenje by Ora ïto koja osvaja svojom izvrsnošću, profinjenošću i koja je jednostavno čarobna. Ovo je kolekcija koja će se savršeno uklopiti u moderan dom i urbani stil života“, 
izjavio je Damir Dražetić, direktor Gorenja Zagreb.


Ljubav prema dizajnu i velika želja za stvaranjem posebnih i personaliziranih proizvoda, potaknula je Gorenje na nastavak partnerstva s kreativnim francuskim dizajnerom, koji je svojim provokativnim idejama i neobičnim pristupom stvorio luksuzne uređaje koji se mogu uklopiti u svaku kuhinju, a naprednim tehnološkim rješenjima iz Gorenja uvelike olakšati kuhanje što je svojom kulinarskom prezentacijom najbolje pokazao poznati chef Mario Mihelj iz zagrebačkog restorana Toro.

Pogledajte posebnu ponudu Gorenje ORA ÏTO dizajn uređaja i odaberite kombinaciju za sebe. 

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.