0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

TV promocija: Samsung jamči 10 godina bez „Burn-in” pojave

Što je „Burn-in” pojava? To je trajni nedostatak zbog kojeg se na zaslonu vidi obris slike koja je bila aktivna duži vremenski period.

01.02.2019.

Što je „Burn-in” pojava?

To je trajni nedostatak zbog kojeg se na zaslonu vidi obris slike koja je bila aktivna duži vremenski period.

Pikseli postaju trajno oštećeni i zadržavaju boju sadržaja koji je prethodno bio prikazan određeno vrijeme. To znači da taj logotip ili slika ostaju trajno vidljivi na zaslonu, bez obzira na sadržaj koji korisnik trenutno gleda.

„Burn-in” pojavu uzrokuje gledanje filmova, vijesti, sportskih kanala ili igranje video igara, zbog većeg broja statičkog sadržaja na zaslonu.

Svi Samsung modeli ostvarili su savršen rezultat na testu „Bez burn-in pojave” pa korisnici mogu uživati u najboljoj kvaliteti slike bez straha od „duhova na zaslonu”.

Promjena koju donosi Samsung Quantum dot tehnologija sastoji se u tome da, unatoč gledanju istog, nepromijenjenog sadržaja  duže vrijeme, na QLED TV-ima nema „Burn-in” pojave, tj. „duhova na zaslonu”. Za razliku od Quantum dot tehnologije, tehnologije koje se upotrebljavaju u drugim TV-ima imaju organske komponente, koje s vremenom gube svojstva i dovode do pojave „duhova na zaslonu”. Samsung QLED TV-i postavljaju i vrhunske HDR standarde te pružaju izvanredno iskustvo gledanja televizije, između ostalog zahvaljujući i ovoj zaštiti s jamstvom od čak 10 godina. Ovo jamstvo je posebno impresivno s obzirom da QLED TV-i imaju 64 puta više boja od standardnih UHD TV-a.

10 godina jamstva bez „Burn-in“ pojave vrijedi za sve QLED TV modele iz 2018. godine kupljene u razdoblju od 01.01.2019. do 31.03.2019.

10-godišnje jamstvo se ostvaruje slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com i to u roku od 60 dana od datuma izdavanja računa:

ime, prezime, e-adresa, poštanska adresa (zbog dostave jamstva), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.

Za više informacija kliknite na poveznicu: Uvjeti promotivne akcije 

Vrijedi od 01/01/2019 do 31/03/2019

 

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.