0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kako opremiti apartman

Što bolja recenzija – to je više gostiju!

Nema sretnijeg iznajmljivača apartmana ili kuća za odmor, od onog kojem je cijela sezona ispunjena, zar ne? A u današnje vrijeme kada je recenzija postala valuta poslovanja, želimo da naše budu u samom vrhu.
 

 

07.05.2018.

Što bolja recenzija – to je više gostiju!

Nema sretnijeg iznajmljivača apartmana ili kuća za odmor, od onog kojem je cijela sezona ispunjena, zar ne? A u današnje vrijeme kada je recenzija postala valuta poslovanja, želimo da naše budu u samom vrhu.
Svakodnevno se povećava broj turista koji svoje iduće destinacije prvo provjeravaju u bespućima Interneta, a prvo što eliminira budući smještaj su loše recenzije. Zato želimo svakog od njih oduševiti s ponudom našeg apartmana. Vrijeme je za novu sezonu i novu opremu apartmana. Ovaj put mislite i na one turiste koji ne misle baš na objekt i potrošnju, te se opskrbite energetski štedljivim proizvodima na vrijeme!
Ne brinite, uz naših par prijedloga i vaš gost će biti jako zadovoljan, a i vi, pa i ako pere rublje već treći put taj dan ili ne gasi klima uređaj 24h.

Krenimo od kuhinje!
Kuhalo za vodu Enkel & Sohne automatski se isključuje po završetku kuhanja, ima kapacitet od 1,7l i rotirajuće postolje. Cijena mu je vrlo prihvatljivih 69 kuna, a svaki gost će vam biti zahvalan što si može olakšati kuhanje nescafea, čaja ili vode za tjesteninu (koju svi vole jesti ljeti)!
Mali savjet – nakon svakog gosta očistite kuhalo od nastalog kamenca, jer i to gosti primjećuju!

Maleni kompaktni aparat za kavu Tefal CM340811 dobra je investicija ako pitamo vašeg gosta. Cijena mu je 199 kuna i nudi raznovrsne funkcije za praktičnu uporabu. Može pripremiti 6 šalica fine kave na jednostavan način punjenja kave i vode, a kava neće iscuriti čak i ako gost uzme šalicu dok je aparat u radu – aparat ima sustav protiv kapanja.

Dobar i energetski učinkovit hladnjak pametna je investicija svakog iznajmljivača. Hladnjak Candy CCTOS482/WH prikladnih je dimenzija i za manje apartmane, kapaciteta hladnjaka od 77l, a zamrzivača 10l, klase A+ energetske učinkovitosti. Cijena hladnjaka je 1.049 kuna.
Savjet za oduševiti gosta – kada gost otvori hladnjak, on neka je besprijekorno čist, a unutra neka ga čeka ohlađena boca vode i zdjela domaćeg voća. Recenzija je upravo dobila još jedan plus!

Nove i moderne pećnice nešto je sa čime se veliki broj turista pristiglih sa zapada može poistovjetiti, a samim time se mogu izbjeći i potencijalni problemi oko uporabe pećnice. Ugradbena pećnica Candy FCS 100W s električnom emajliranom unutrašnjošću ima statičku metodu pečenja i obujam od 71l. Uz nju dolaze i lim za pečenje i rešetka. Ako još uvijek niste zamijenili pećnicu koja datira iz doba bivše države, razmislite o nabavci jedne koju će vaši gosti lakše koristiti! Cijena joj je 1.139 kuna.

Kada pričamo o sigurnosti, ugradbena ploča poput ove Korting KECT322BCSC odlična je investicija svakom objektu. S njome se upravlja na dodir, ima odličnu Timer funkciju (sa zvučnim signalom), StopGo funkciju sigurnog kuhanja, StayWarm funkciju za odražvanje topline jela, signalizaciju preostale topline i BoilControl funkciju koja štiti od prekipljavanja. Cijena joj je 899 kuna. Nema više nepotrebne brige oko plinskih boca, a ušteda je značajna!
 
Još jedan kućanski aparat oduševljava svakog gosta, a to je perilica posuđa! Naš prijedlog je Candy CDP1L952W, u koju stane 9 kompleta posuđa, ima A+ energetske učinkovitosti i 5 jednostavnih programa. Široka je svega 45 cm, stoga ju možete smjestiti i u najmanje kuhinje, a gosti će vam biti zahvalni! Cijena joj je 2.189 kuna.
 
Posljednji dodatak kuhinji vašeg apartmana ili kuće, kojeg turisti vole imati na raspolaganju je mikrovalna pećnica. Ona im olakšava i štedi mnogo vremena, jer su na svom odmoru. Gorenje MO17MW ima zapremninu 17 l, 6 stupnjeva rada i glatka vrata koja se lako čiste od otisaka prstiju. Cijena joj je 479 kuna.

Vaš gost neka se osjeća kao kod svoje kuće i u kupaonici. Neka ima sve benefite svog doma. A prije svega u to spada i nabavka moderne i štedljive perilice rublja. Perilica Whirlpoll TDLR 60111 spada u tipove gornjeg punjenja, ima među ostalim kapacitet 6 kg, odgodu starta, child lock, električni timer i A+++ klasu energetske učinkovitosti, što znači da inteligentni senzori prilagođavaju potrošnju resursa prema veličini i tipu rublja. Tehnologijom koja vam preporuča pravilnu dozu sredstava za pranje možete uštedjeti do 50% energije, vode i vremena. Cijena 2.599 kuna.

 
Sa sljedećim, cjenovno vrlo prihvatljivim proizvodom, još ćete malo porasti u očima vašeg gosta. Sušilo za kosu uvijek dobro dođe, a neprikladni su za nošenje. Sušilo za kosu Mia HAT 2253, snage je 1200W, ima 2 brzine i 2 temperature, te složivu dršku pa ga lako možete pospremiti u ladicu. Cijena mu je 69 kuna.

Bez posljednjeg prijedloga, ne možemo završiti ovaj popis koji će vam pomoći da sa svoje strane date sve od sebe kako bi dobili dobar review - klima uređaj! Svaki gost želi imati mogućnost rashladiti se na najvrućije dane sezone, a na vlasniku je da mu to i omogući. Svi znamo kako zna biti vruće ljeti posljednjih par godina. Elit INV-12T košta 2.499 kuna. Iznimno je štedljiva, energetske klase A++/A+, kapaciteta hlađenja 3,2kW, a buka je minimalizirana i s vanjske i s unutarnje strane jedinice.

Svaki vaš gost koji odluči svoj odmor provesti u vašem objektu želi bez opterećenja uživati i opustiti se. Omogućite mu to kroz dobre investicije u vaše objekte za iznajmljivanje, a on će vam vratiti višestruko. Jednom stečeno povjerenje rezultira dobrom recenzijom, koja će vas lakše istaknuti u velikoj količini turističke ponude.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.